Adócsalás, adó, adózás, adócsalók > Bűnügy - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Adócsalás, adó, adózás, adócsalók > 10 weboldal. Kategória leírása: Az adócsalás olyan bűncselekmény amelynek negatív hatásai a költségvetésben is érezhetőek.

bunugy.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Hétmilliárdos adócsalás
http://www.sg.hu/cikkek/55976/hetmilliardos_adocsalas_ket_szamitogepes_cegnel

Az APEH-feketelista élén szereplő két társaság négy év alatt összesen hétmilliárd forint adóhiányt halmozott fel. A minden jel szerint adócsalásra létrehozott cégek egyike ellen napokon belül megindul a felszámolás.

Hétmilliárdos adócsalás
Felfüggesztett börtönbüntetést kapott
http://hvg.hu/kkv/20070503_adocsalo_borton.aspx

Négy év próbaidőre és egy év 7 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a cégvezetőt, amelyik két év alatt több mint 3,7 millió áfát sikkasztott.

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott
Adócsalás
http://hu.wikipedia.org/wiki/Adócsalás

Adócsalást az követi el, aki adókötelezettségének megállapítása szempontjából jelentős tényt, adatot a hatóság előtt valótlanul ad elő, vagy elhallgat. Ezzel vagy más megtévesztő magatartással az adóbevételt csökkenti.

Adócsalás
Adócsalás a szlovák rendszám?
http://www.rtlhirek.hu/cikk/171177

5600 magyar autóst vizsgálnak a szlovák vámosok, hogy legálisan vagy csak adócsalás miatt járnak szlovák rendszámmal. A tulajdonos cégek és magánszemélyek után a magyar vámosok kérésére nyomoznak szlovák kollégáik. A közlekedési kormánybiztos szerint nem büntetni kellene, hanem engedni az adókból.

Adócsalás a szlovák rendszám?
Lakásbérlet és adócsalás a Barátok köztben
http://ingatlanok.hu/hirek/20071018/ingatlangondok_a_baratok_kozt_haza_tajan

Érdemes letisztázni néhány kérdést a Barátok közt legutóbbi részében felmerült lakásbérleti anomáliak kapcsán, hátha ezzel a való világban is tudjuk segíteni olvasóinkat. Miért ne költözhetne bérelt lakásba Imi és Sára szerződés nélkül? Miért baj, ha a tulaj nem akar adót fizetni? Érdemes lenne megfogadni Laci tanácsát? Most összes kérdését megválaszoljuk.

Lakásbérlet és adócsalás a Barátok köztben
Az adócsalásról
http://hu.shvoong.com/law-and-politics/law/criminal-law/1627852-adócsalás/

Aki az adókötelezettség megállapítása szempontjából jelentős tényre (adatra) vonatkozóan valótlan tartalmú nyilatkozatot tesz, vagy ilyen tényt (adatot) a hatóság elől elhallgat, és ezzel vagy más megtévesztő magatartással az adóbevételt csökkenti, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

Az adócsalásról
Az adócsalás hozza a legtöbbet
http://index.hu/gazdasag/magyar/adocs070517/

Az államnak okozzák a legtöbb kárt a pénzügyi bűncselekmények, így az adócsalók és csődbűntettek elkövetői. Április végéig csak adócsalást mintegy 6 milliárd forint értékben tártak fel a vám- és pénzügyőrség nyomozói. Az elkövetési értéknek azonban csak a tizedét tudták lefoglalni.

Az adócsalás hozza a legtöbbet
Másfél milliárdos adócsalás
http://www.gondola.hu/cikkek/62115

Magyarokból és kínaiakból álló bűnözői csoportot számolt fel a vám- és pénzügyőrség, a gyanúsítottak idén és tavaly összesen mintegy másfél milliárd forint ÁFA-kiesést okoztak az államháztartásnak. Nyolc ember előzetes letartóztatásba került.

Másfél milliárdos adócsalás
Több revizor, új eszközök
http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/hazaihirek/20060710tobb.html

Nem éri meg adót csalni. Rendelkezni fogunk olyan új eszközökkel és jogosítványokkal, amelyekkel még jobban, hatékonyabban működhetünk - közölte a Napi Gazdaságnak adott interjúban Szikora János, az APEH elnöke.

Több revizor, új eszközök
Áfacsaló pénzhamisító
http://adozona.hu/aktualis/20081205_afacsalo_penzhamisitok_fiktiv_szamla.aspx

Lelepleztek egy bűnözői csoportot, amely fiktív számlákat állított ki több mint másfél milliárd forintról, és a számlák után mintegy 300 millió forint általános forgalmi adót akart visszaigényelni.

Áfacsaló pénzhamisító
Hirdetések
Oldal leírása
bunugy.wyw.hu: Bűnügy katalógus - bűnözés. Bűnügyi történetek, bűnmegelőzés, közlekedési bűncselekmények, szervezett bűnözés, adócsalás, rablás, hamisítás, zsarolás, erőszak, lopás, emberölés, bűncselekmények.
Gyűjteményünkben 240 válogatott bűnügy témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 240 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 13745