Büntetőjog , büntető törvénykönyv > Bűnügy - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Büntetőjog , büntető törvénykönyv > 7 weboldal. Kategória leírása: Főbüntetés, büntető törvénykönyv letöltése, minden ami a büntetőjoggal kapcsolatban van.

bunugy.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Büntetőjog - Wikipédia
Büntetőjog - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Büntetőjog

A büntetőjog a jog azon ága, amely meghatározza azokat a közösségellenes, nem kívánatos magatartásokat – bűncselekményeket - amelyek tanúsítása esetén az elkövetőt büntetőjogi felelősségre vonják és megbüntetik. A büntetőjog önálló jogág.

hu.wikipedia.org
Büntetőjog összefoglalás
Büntetőjog összefoglalás
http://hu.shvoong.com/law-and-politics/law/criminal-law/

Büntetőjog összefoglalói és kivonatai a Shvoong tollából.

hu.shvoong.com
Dr.Kovács Attila ügyvéd - Büntetőjog, munkajog
Dr.Kovács Attila ügyvéd - Büntetőjog, munkajog
http://www.kovacsattila-ugyved.hu/

Kovács Attila ügyvédi iroda, szinte valamennyi jogi területen praktizál, de a legközelebb a büntető jog áll. Jogi képviselőként arra törekszem, hogy mindig a megfelelő megegyezés jöjjön létre. Az állami szerveknél és a magánszférában kellő tapasztalatokat szerezve önálló ügyvédi praxist indítottam.

www.kovacsattila-ugyved.hu
Lőrik Ügyvédi Iroda - büntetőjog
Lőrik Ügyvédi Iroda - büntetőjog
http://lorik.hu/

A büntető ügyvéd (védőügyvéd, büntetővédő, büntetőjogász) segíti a terheltet (gyanúsítottat, vádlottat) abban, hogy a vele szemben folyó büntetőeljárásban a gyanúsítást, a vád tárgyát megismerje, arról álláspontját kifejthesse, a gyanúsítással, váddal szembeni érveit felhozhassa, a hatóságok tevékenységével kapcsolatos észrevételeit és indítványait előterjeszthesse. A védőügyvéd (büntető ügyvéd, büntetővédő, büntetőjogász) jelenléte a büntetőeljárás során már – a védekezési stratégiát is meghatározó – kezdeti szakaszban is indokolt, mi több szükségszerű, hiszen a nyomozati szakasz olyan kritikus része az eljárásnak, ahol leginkább szükség van a professzionális jogi tanácsra és támogatásra. Amennyiben Önnek tapasztalt büntető ügyvédre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot!

lorik.hu
Dr. Hermann Ivett Annamária - Büntető ügyek
Dr. Hermann Ivett Annamária - Büntető ügyek
http://www.hermannet.hu/bunteto-ugyek/

A büntető eljárásban csak ügyvéd képviselheti a terheltet, más néven gyanúsítottat, vádlottat. A védő legfőbb feladata – nevéből is kitűnően – a terhelt segítése, jogi tanácsokkal való ellátása, ha pedig fogva van, a vele való kapcsolat tartása. A terhelt az, akivel szemben büntetőeljárást folytatnak. A terhelt a nyomozás során gyanúsított, a bírósági eljárásban vádlott, a büntetés jogerős kiszabása, illetve a megrovás, próbára bocsátás vagy javítóintézeti nevelés jogerős alkalmazása után elítélt.

www.hermannet.hu
Salát Gergely: A „büntetőjog” (xing)
Salát Gergely: A „büntetőjog” (xing)
http://terebess.hu/keletkultinfo/salat5.html

A legisták megjelenéséig a jog, a törvények nem játszottak jelentős szerepet a Zhou-kori filozófusok gondolkodásában, annak ellenére, hogy műveik egyik központi témája a jó kormányzás volt

terebess.hu
Dr. Barabás Ügyvédi Iroda, Veszprém
Dr. Barabás Ügyvédi Iroda, Veszprém
http://www.drbarabas.hu

A Dr. Barabás Ügyvédi Iroda széleskörű jogi szolgáltatásokkal, Veszprémben várja tisztelt ügyfeleit. Az iroda fő tevékenységi körei: büntetőjogi védelem, tanácsadás, társasági jog, ingatlanjog. Keresse fel az ügyvédi iroda oldalát a www.drbarabas.hu alatt.

www.drbarabas.hu
Oldal leírása
bunugy.wyw.hu: Bűnügy katalógus - bűnözés. Bűnügyi történetek, bűnmegelőzés, közlekedési bűncselekmények, szervezett bűnözés, adócsalás, rablás, hamisítás, zsarolás, erőszak, lopás, emberölés, bűncselekmények.
Gyűjteményünkben 240 válogatott bűnügy témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 240 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 13733