Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet, bünügyi szakértő, írásszakértő. > Bűnügy - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet, bünügyi szakértő, írásszakértő. > 6 weboldal. Kategória leírása: Bűnügyi szakértők, írásszakértők hivatalos és személyes oldalai. Cikkek a témában.

bunugy.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
L.. Kalácska Lívia
http://www.irasszakerto.com/

Az írásszakértői vizsgálat az írás készítőjének azonosítására irányul célja az eredetiség vizsgálata, vizsgálat során kiszűrhetőek a technikai és a szabad kézi hamisítások különböző formái.

L.. Kalácska Lívia
Bulyákiné Pócsi Andrea
http://www.irasszakerto.net/

Bulyákiné Pócsi Andrea, igazságügyi írásszakértő oldala.

Bulyákiné Pócsi Andrea
Büntetőjog, szakértők, írásszakértő
http://www.irasszakerto.eu

Kézírások, aláírások, szövegezések eredetiségének vizsgálata. Végrendeleteken, szerződéseken, okiratokon szereplő aláírások, névtelen levelek be azonosítása. Lehetőség van előzetes szakértői vélemény készítésére és előzetes konzultációra is.

Büntetőjog, szakértők, írásszakértő
Grafológiai Intézet
http://grafint.hu/

A Grafológiai Intézet professzionális humánszolgáltatást nyújt, amely a kézírás-vizsgálatra építve elősegíti az egyének sikeres életvezetését, valamint a közösségek hosszú távú harmonikus működését és fejlődését. Fejleszti a grafológiát, mint tudományt és szakmát, oktat és kutat.

Grafológiai Intézet
Írásszakértés - Mógor-Kárász Kinga
http://grafocus.hu/irasszakertes/szolgaltatasok/

Írásszakértőként a rendelkezésemre bocsátott írásminták összehasonlítása során abban foglalok állást, hogy azok egy és ugyanazon személy vagy különböző személyek kézírásai-e. Az írásszakértői vizsgálatról és annak eredményéről minden esetben írásbeli szakvéleményt készítek és adok át megbízóimnak. Az írásszakértő szolgáltatásokról és árakról minden érdeklődőnek a felmerülő igények alapján egyedi tájékoztatást adok. Ha bármilyen kérdése merülne fel az írásszakértéssel kapcsolatban, kérem látogasson el honlapomra, vagy keressen telefonon, illetve e-mailben.

Írásszakértés - Mógor-Kárász Kinga
Balesetelemzés
http://balesetelemzes.hu/

Balesetelemző tevékenységünket az új fejlesztésű VirtualCrash (www.vcrash.com) program segítségével végezzük, mely gyors, látványos (3D), interaktív, szakmailag elfogadott.

Balesetelemzés
Hirdetések
Oldal leírása
bunugy.wyw.hu: Bűnügy katalógus - bűnözés. Bűnügyi történetek, bűnmegelőzés, közlekedési bűncselekmények, szervezett bűnözés, adócsalás, rablás, hamisítás, zsarolás, erőszak, lopás, emberölés, bűncselekmények.
Gyűjteményünkben 240 válogatott bűnügy témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 240 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 13745