Csalás, hamisítás > Bűnügy - wyw.hu

Tartalom: Pénzhamisítás
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Csalás, hamisítás > 6 weboldal. Kategória leírása: A csalás és hamisítás olyan bűncselekmény amellyel sajnos egyre gyakrabban találkozik a hétköznapi állampolgár is. Vagy ami még ennél is rosszabb, csalás szenvedő alanyává válhat az egyszerű állampolgár.

bunugy.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Közokirat-hamisítás
http://hu.wikipedia.org/wiki/Közokirat-hamisítás

A közokirat-hamisítás a közbizalom elleni bűncselekmények körébe tartozik, a bűncselekmény jogi tárgya a közokirat hitelességébe és valódiságába vetett közbizalomhoz fűződő társadalmi érdek.

Közokirat-hamisítás
Bankkártya-hamisítás MP3 lejátszóval
http://www.computerworld.hu/bankkartya-hamisitas-mp3-lejatszoval.html

Egy angliai férfi MP3-lejátszóját bankautomatákhoz csatlakoztatva szerezte meg a bankkártyák fontosabb információit, és hamisította azokat.

Bankkártya-hamisítás MP3 lejátszóval
Tintapatron-hamisítás
http://www.sg.hu/cikkek/27670/komoly_gondokat_okoz_a_tintapatron_hamisitas

A legfrissebb híradások szerint a nyomtatókba szánt tintapatronokat és tonereket már legalább olyan nagy számban hamisítják, mint például a Nike cipőket, vagy például a márkásabb karórákat.

Tintapatron-hamisítás
Vörös chippel harcol
http://hirek.prim.hu/cikk/70223/

Az egyre szélesedő, megállíthatatlan hamisítási hullámmal szeretné felvenni a versenyt a Kingmax egy külön az eredetiség azonosítására szolgáló chippel, mely az egzotikus Guan Nagyúr Vörös Szíve nevet kapta.

Vörös chippel harcol
A hamisítás ideje
http://www.zetna.org/zek/folyoiratok/66/gobby10.html

Azt, hogy valami baj van a társadalomban, az írók régen észrevették, régen meg is írták. Svetislav Basara novellája, a Falseland, 1988 óta szinte valamennyi délszláv antológiában szerepel, nem véletlenül. Arról szól, hogy van egy ország, amelyben minden évben újraírják a történelmet.

A hamisítás ideje
A hamisítás ellen
http://itcafe.hu/hir/hamisitas_uj_rend_asva.html

A feketegazdaság felszámolása érdekében létrehozott testület munkáját majd a jövő minősíti, de az ASVA megjelenése nem sok jót ígér.

A hamisítás ellen
Hirdetések
Oldal leírása
bunugy.wyw.hu: Bűnügy katalógus - bűnözés. Bűnügyi történetek, bűnmegelőzés, közlekedési bűncselekmények, szervezett bűnözés, adócsalás, rablás, hamisítás, zsarolás, erőszak, lopás, emberölés, bűncselekmények.
Gyűjteményünkben 240 válogatott bűnügy témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 240 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 13745