Nyomozók filmekben, detektívek könyvekben > Bűnügy - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Nyomozók filmekben, detektívek könyvekben > 5 weboldal. Kategória leírása: Vannak olyan úgynevezett virtuális nyomozók akik csak a szerzők képzeletében léteznek, mégis ismerhetjük őket könyvből, televízióból.

bunugy.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Columbo
http://hu.wikipedia.org/wiki/Columbo

A Columbo egy amerikai krimi tévésorozat volt, melyet Richard Levinson és William Link készített. A műsort az Egyesült Államokban 1971 és 1978 között rendszeresen, 1989 és 2003 között pedig hellyel-közzel sugározták.

Columbo
CSI: Miami helyszínelők
http://hu.wikipedia.org/wiki/Miami_helyszínelők

A Miami helyszínelők a népszerű CBS-sorozat, A helyszínelők spinoffja. Akárcsak az eredeti Helyszínelők, a Miami is egy csapat törvényszéki tudós munkáját mutatja be. Napjaink Miamijában, Floridában játszódik, illetve Miami Beachen.

CSI: Miami helyszínelők
Rex felügyelő
http://hu.wikipedia.org/wiki/Rex_felügyelő

A Rex felügyelő (eredeti címén: Kommissar Rex) egy népszerű osztrák filmsorozat, melyet 1994-2004 között forgattak, folytatása pedig 2008. február 5-től várható, melynek keretében már Rómában játszódó részek is levetítésre fognak kerülni.

Rex felügyelő
Kojak
http://www.origo.hu/teve/20080514-kojak-sorozat-tortenete-telly-savalas-ving ...

A TV2-n keddenként követhetjük nyomon a 2005-ös Kojak sorozatot - a golyófejű, nyalókás zsaru azonban jóval régebbi ismerősünk, hisz az eredeti változat éppen harmincöt éve indult hódító útjára, és harminc évvel ezelőtt ért véget. Kojak akkori alakítója, Telly Savalas pedig örökre összeforrt a figurával, így nem csoda, ha a Ponyvaregény-ből ismert Ving Rhames kevéssé tudta elfogadtatni velünk a fekete Kojaket.

Kojak
Maigret
http://www.trussel.com/f_maig.htm

Georges Simenon's Inspector Maigret: Bibliography, texts, articles, bulletin board, cover images...

Maigret
Hirdetések
Oldal leírása
bunugy.wyw.hu: Bűnügy katalógus - bűnözés. Bűnügyi történetek, bűnmegelőzés, közlekedési bűncselekmények, szervezett bűnözés, adócsalás, rablás, hamisítás, zsarolás, erőszak, lopás, emberölés, bűncselekmények.
Gyűjteményünkben 240 válogatott bűnügy témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 240 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 13745