Rablás fogalma, rablási esetek > Whiskys rabló, Ambrus Attila > Bűnügy - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Rablás fogalma, rablási esetek > Whiskys rabló, Ambrus Attila > 7 weboldal. Kategória leírása: A későbbi whiskys rabló Ambrus Attila egykoron jégkorongozó volt és az Újpest színeiben játszott.

bunugy.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Ambrus Attila
http://hu.wikipedia.org/wiki/Ambrus_Attila

A bankrablásai során valamivel több, mint 142 millió forintot zsákmányoló Ambrus Attilára 1999-ben 17 év börtönt szabtak ki. Ebből már kilenc évet leült (2008), és a jó magaviselete miatt elképzelhető, hogy 2016 helyett már 2012-ben szabadulhat. A börtönben kerámiakészítéssel foglalkozik, és egy főiskolán kommunikációt tanul.

Ambrus Attila
Johnny Depp lesz a whiskys rabló
http://www.origo.hu/filmklub/20050202johnny.html

A 41 éves színész kelti majd életre a vásznon Ambrus Attilát, az országszerte nagy népszerűségnek örvendő bankrablót.

Johnny Depp lesz a whiskys rabló
Ártándnál elfogták a whiskys rabló társát
http://www.gondola.hu/hirek/11377

Az ártándi magyar-román határátkelőnél elfogták Antal Károly román állampolgárt, Ambrus Attila, a whiskys rabló korábbi társát, akit már évek óta köröztek. A férfi egy Romániából érkező autóbusz utasaként saját, érvényes román útlevelével kívánt Magyarországra belépni. Az elfogott embert távollétében évekkel ezelőtt két év hat hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélték Magyarországon.

Ártándnál elfogták a whiskys rabló társát
Elfogták a whiskys rabló társát?
http://www.polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=31300

A Hargita megyei rendőrség csak annyit közölt, hogy egy budapesti elfogatóparancs alapján vették őrizetbe az erdélyi férfit, akit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett.

Elfogták a whiskys rabló társát?
Ambrus Attila ellen vallott
http://www.origo.hu/itthon/20000614afegyverszakerto.html

Folytatódott Ambrus Attila pere a Fővárosi Bíróságon szerdán. A szakértő az 1998 márciusában a Heltai Jenő téri OTP kirablása során kitört lövöldözés után a helyszínen vizsgálta meg a lövedékek helyét. Vizsgálatai azt valószínűsítik, hogy Ambrus rálőtt egyik üldözőjére. Ha ez bebizonyosodik, emberölési kísérlet miatt akár életfogytiglani börtönbüntetésre is ítélhetik a Whiskyst.

Ambrus Attila ellen vallott
Súlyosbították büntetését
http://ma.hu/tart/rcikk/a/0/16305/1

Tizenhét év fegyházbüntetésre ítélte Ambrus Attilát, a whiskys néven elhíresült rablót a Legfelsőbb Bíróság csütörtökön kihirdetett másodfokú, jogerős ítéletében.

Súlyosbították büntetését
Előzetesben a whiskys rabló bűntársa
http://ujszo.com/online/panorama/2008/10/13/elozetesben-a-whiskys-rablo-buntarsa

A Hargita megyei rendőrség előzetes letartóztatásba helyezte a Whiskys, Ambrus Attila unokatestvérét, aki Ambrus bűntársa lehetett egyes rablásokban - írja a Népszava. A hétfői lapszámban megjelent cikk szerint a román hatóságok a múlt héten helyezték 30 napos előzetesbe Ambrus unokatestvérét.

Előzetesben a whiskys rabló bűntársa
Hirdetések
Oldal leírása
bunugy.wyw.hu: Bűnügy katalógus - bűnözés. Bűnügyi történetek, bűnmegelőzés, közlekedési bűncselekmények, szervezett bűnözés, adócsalás, rablás, hamisítás, zsarolás, erőszak, lopás, emberölés, bűncselekmények.
Gyűjteményünkben 240 válogatott bűnügy témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 240 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 13745