Top 40 legújabb link > Bűnügy - wyw.hu

Szponzorált linkek
Biztonságtechnika
https://riaszto-szereles.eu

Egyedi elektronikus vagyonvédelmi megoldásokkal segítjük megrendelőink igényeit, az egyszerű lakásriasztóktól az integrált felügyeleti rendszerekig, lakossági, üzleti és banki szférában egyaránt rendelkezünk referenciával, portfóliónkba egyaránt beletartoznak a behatolásjelző rendszerek, videomegfigyelő rendszerek, beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszerek, és a beépített tűzjelző rendszerek tervezése, telepítése, javítása és karbantartása. Cégünk megalakulása óta számos vagyonvédelmi igényt teljesített, kérje ingyenes konzultációnkat.

Biztonságtechnika
Invisible Magánnyomozó Iroda Budapest
http://invisible.hu/

Az INVISIBLE magánnyomozó Budapesti irodát azzal a céllal alapítottuk, hogy magasabb szintre emeljük a magyarországi magánnyomozást. Munkatársaink kivétel nélkül több éves tapasztalattal rendelkeznek nyomozati területeken. Szakmai tudásunkat a Nemzetbiztonsági területeken dolgozó szakemberek professzionális kiképzése, és oktatása révén sajátítottuk el.

Invisible Magánnyomozó Iroda Budapest
Élőerős és mechanikus vagyonvédelemben segít a SecuriRent!
http://securirent.hu/vagyonvedelem/

Vagyonvédelemmel kapcsolatos munkák biztosításában segít a SecuriRent. Ez a Budapest Vagyonvédelmi szolgáltató nem csupán a főváros körül, hanem Magyarországon bárhol másfelé is vállal vagyonvédelmet! Szóval Önnek (vagy ingatlanának) nem kell Budapesten lennie ahhoz, hogy igénybe vehesse a SecuriRent védelmét. Vagyonvédelemkor ezek lehetnek biztonságtechnikai gépek, pl. a riasztórendszerek. Illetve akár mechanikus vagyonvédelem is (zárak). A mechanikus vagyonvédelemhez kapcsolódó további részleteket a site-on megtalálja. Ott rögtön akár ajánlat is kérhető . Ehhez menjen az ajánlatkérés aloldalra és ott részletezheti, hogy milyen jellegű vagyonvédelemre lenne szüksége.

Élőerős és mechanikus vagyonvédelemben segít a SecuriRent!
Sziller Büntető Ügyvédi Iroda
http://drsziller.hu/

Szilller Büntető Ügyvédi Iroda Irodánk kiemelt szakterülete a büntetőjog. A büntetőjog belül gazdasági- erőszakos és kábítószerrel kapcsolatos bűncselekményekkel foglalkozunk. Védő ügyvédeink sértetek, vádlottak tanúk esetében akár az eljárás teljes hosszában képviseljük. Irodánk Budapesten található, de az egész ország területén vállal képviseletet. Kérjen konzultációs időpontot az alábbi leérhetőségek egyikén: Telefon:+36 30 868 3560 E-mail: titkarsag@drsziller.hu

Sziller Büntető Ügyvédi Iroda
Komplett kamera rendszerek
http://www.globalbhg.hu/kamera-szereles.html

Szeretné biztonságban tudni az otthonát? Akkor nézzen szét széles lakásriasztó és biztonsági kamerarendszer kínálatunkban. A vezetékes riasztó szettektől a komolyabb, kültéri védelemig sokféle technikai megoldással várjuk. Legyen szó akár lakásriasztóról, akár ujjlenyomatos beléptető rendszerről, nálunk megtalálja. Vállaljuk kültéri kamerák szerelését, megfigyelő kamerák telepítését, és távfelügyeleti szolgáltatást is biztosítunk, hogy lakása, irodája, hétvégi telke mindig védelem alatt álljon.

Komplett kamera rendszerek
Dr. Horváth Anikó ügyvédi iroda Budapest
http://www.ugyved.info.hu/tevekenysegi-korok

Teljes körű jogi képviseletet biztosító ügyvédi iroda családjog, ingatlanjog, cégalapítás szakterületen, hogy csak néhányat említsek tevékenységi köreinkből. Ingatlan adás-vételi szerződés elkészítésétől az ingatlan-nyilvántartási ügyintézésig éppúgy tevékenységünket alkotja, mint házassági vagyonjogi szerződések készítése, vagy öröklési joggal kapcsolatos képviselet.

Dr. Horváth Anikó ügyvédi iroda Budapest
Kamerarendszer, riasztorendszer kiépítés Ecser, Pest megye
http://riasztok-kamerak.hu/kamerarendszerek

Mai világunkban igen fontos a biztonság. A biztonságtechnikában főszerepet játszanak a kamerarendszerek és a riasztórendszerek. Cégünk több mint 15 éve foglalkozik riasztórendszerek és kamerarendszerek telepítésével. Riasztórendszer lehet rádiós riasztó, azaz vezeték nélküli megoldás, ha a behúzásra nincs lehetőség. A kamerarendszer lehet IP kamera, tehát számítógépes hálózat. A kamerák képét távolról, mobiltelefonnal vagy tableten, számítógépen is megtekintheti. Foglalkozunk beléptető rendszer felszerelésével is. Így minden helyiségbe csak az arra avatott személy juthat be.

Kamerarendszer, riasztorendszer kiépítés Ecser, Pest megye
Uv gravírozás az autókba
http://valtozarak.hu/uv-gravirozas/

Autók lopásvédelme érdekében érdemes uv gravírozást elhelyezni a belső illetve külső tér némely pontjain. Ebben és egyéb biztonsági eljárásban nyújt kiváló szakértő segítséget a Váltózárak.hu-t üzemeltető vállalkozás. A cég Budapest több pontján, Budaörsön és vidéken is egyaránt felkereshető. Mindenről részletes leírás a weblapjukon található.

Uv gravírozás az autókba
Banktech Safe
http://www.banktechsafe.hu/

A Banktech Safe Kft. 24 éve a banktechnológiában vezető és világszerte elismert cégek első számú hazai partnere. MAgyarországi bankok, szakosított pénzintézetek,irodaházak, szállodák technikai-, technológiai beruházásaihoz nyújt saját fejlesztésű, illetve kereskedelmi termékeket, beüzemelési- és szervíz-szolgáltatásokat.

Banktech Safe
Lőrik Ügyvédi Iroda - büntetőjog
http://lorik.hu/

A büntető ügyvéd (védőügyvéd, büntetővédő, büntetőjogász) segíti a terheltet (gyanúsítottat, vádlottat) abban, hogy a vele szemben folyó büntetőeljárásban a gyanúsítást, a vád tárgyát megismerje, arról álláspontját kifejthesse, a gyanúsítással, váddal szembeni érveit felhozhassa, a hatóságok tevékenységével kapcsolatos észrevételeit és indítványait előterjeszthesse. A védőügyvéd (büntető ügyvéd, büntetővédő, büntetőjogász) jelenléte a büntetőeljárás során már – a védekezési stratégiát is meghatározó – kezdeti szakaszban is indokolt, mi több szükségszerű, hiszen a nyomozati szakasz olyan kritikus része az eljárásnak, ahol leginkább szükség van a professzionális jogi tanácsra és támogatásra. Amennyiben Önnek tapasztalt büntető ügyvédre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Lőrik Ügyvédi Iroda - büntetőjog
Rumi Ügyvédi Iroda, Budapest
http://www.rumi.hu/

Budapesti székhelyű cégünk (Rumi Ügyvédi Iroda) nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező iroda, mely aktív résztvevője hazai és határainkon átívelő jogügyleteknek. Irodánk fő szolgáltatásai az ingatlanjog, cégjog, adójog, munkajog és a nemzetközi magánjogi tényállási elemet tartalmazó családi jogi és öröklési ügyek területein valósulnak meg.

Rumi Ügyvédi Iroda, Budapest
Betegek vagy bűnözők?
http://www.bimbomelinda.hu/honlap/betegek-vagy-bunozok/#more-336

Recenzió. Robert D. Hare: Kímélet nélkül. A köztünk élő pszichopaták sokkoló világa. Háttér kiadó, Budapest, 2004.

Betegek vagy bűnözők?
Car-Center Kft.
http://racscenter.hu/

Vállalkozásunk térelválasztó rácsok, biztonsági rácsok, vagyonvédelmi rácsok, rácsrendszerek gyártásával, szerelésével és szervizelésével foglalkozik. Látogasson el oldalunkra, ismerje meg szolgáltatásunk!

Car-Center Kft.
Szentinel Kft.
http://www.szentinel.hu/

Vállalkozásunk személy és vagyonvédelemmel, biztonságtechnikával, rendezvénybiztosítással, valamint magánnyomozással foglalkozik. Látogasson el weboldalunkra, ismerje meg szolgáltatásaink!

Szentinel Kft.
Dysecom
http://dysecom.hu/index.html

Vállalkozásunk elektronikai jelzőrendszerek körébe tartozó behatolásjelző-, beléptető-, megfigyelőrendszerek, illetve ezek integrált megoldásainak értékesítésével, létesítésével foglalkozik. Látogasson el oldalunkra, ismerje meg szolgáltatásunk!

Dysecom
Trióda Biztonságtechnika Kft
http://trioda.hu/?page=gyartok

5000 különböző biztonságtechnikai termék. Tevékenységünk lakásriasztók, behatolásjelzők, GSM/GPRS átjelzők, páncélszekrények, bankjegyvizsgálók, beléptetők, videó megfigyelő és jelfeldolgozó berendezések, kapuautomatizálási rendszerek, őrjárat-ellenőrző és áruvédelmi rendszerek, valamint gépjármű biztonságtechnikai eszközök, kaputelefonok, tűzjelző rendszerek, nővérhívó berendezések, ipari sorompók.

Trióda Biztonságtechnika Kft
Írásszakértés - Mógor-Kárász Kinga
http://grafocus.hu/irasszakertes/szolgaltatasok/

Írásszakértőként a rendelkezésemre bocsátott írásminták összehasonlítása során abban foglalok állást, hogy azok egy és ugyanazon személy vagy különböző személyek kézírásai-e. Az írásszakértői vizsgálatról és annak eredményéről minden esetben írásbeli szakvéleményt készítek és adok át megbízóimnak. Az írásszakértő szolgáltatásokról és árakról minden érdeklődőnek a felmerülő igények alapján egyedi tájékoztatást adok. Ha bármilyen kérdése merülne fel az írásszakértéssel kapcsolatban, kérem látogasson el honlapomra, vagy keressen telefonon, illetve e-mailben.

Írásszakértés - Mógor-Kárász Kinga
Allegroup az online csalások ellen
http://allegroup.pressdoc.com/26221-e-zsaruk-es-e-kereskedok-az-online-csala ...

Az allegroup.hu és a rendőrség közös együttműködése az online csalások ellen.

Allegroup az online csalások ellen
Dr. Hermann Ivett Annamária - Büntető ügyek
http://www.hermannet.hu/bunteto-ugyek/

A büntető eljárásban csak ügyvéd képviselheti a terheltet, más néven gyanúsítottat, vádlottat. A védő legfőbb feladata – nevéből is kitűnően – a terhelt segítése, jogi tanácsokkal való ellátása, ha pedig fogva van, a vele való kapcsolat tartása. A terhelt az, akivel szemben büntetőeljárást folytatnak. A terhelt a nyomozás során gyanúsított, a bírósági eljárásban vádlott, a büntetés jogerős kiszabása, illetve a megrovás, próbára bocsátás vagy javítóintézeti nevelés jogerős alkalmazása után elítélt.

Dr. Hermann Ivett Annamária - Büntető ügyek
Dr. Prekopa Orsolya Ügyvédi Iroda
http://www.drprekopa-ugyved.hu

Vállalom szerződések készítését (adásvételi-, bérleti-, kölcsön-, ajándékozási szerződés, alapító okirat készítés, tartási, és öröklési szerződés, végrendelet), gazdasági társaságok alapítását, társasági szerződések módosítását, társaságok megszüntetését, társasági dokumentumok készítését, polgári peres ügyekben való képviseletet, peren kívüli ügyek intézését (tanácsadás és képviselet öröklési ügyekben, végrendeletek készítése).

Dr. Prekopa Orsolya Ügyvédi Iroda
AS Solutions távfelügyelet
http://www.assolutions.hu/

Az oldal biztonságvédelemmel, ezen belül gépjármű és objektumfelügyelettel foglalkozik. Megbízható szolgáltatást, illetve ajánlatokat kínál a megrendelők számára, főleg magánszemélyek részére. Objektumfelügyeletnél főképp családi házak, irodaházak, raktárak betörés elleni védelmével foglalkozik. Gépjárművédelem az autók ellopását küszöböli ki. Az oldalon egyéni díjkalkulációra van lehetőség.

AS Solutions távfelügyelet
PartnerGroup Kft.
http://www.partnergroup.hu

A PartnerGroup Kft. az alábbi területeken kíván cégek számára szolgáltatást nyújtani: biztonságtechnika, örzés-védelem, vagyonvédelem, áruvédelem, területvédelem. Ezen kívül a cég az alábbi területeken is szolgáltat: energiagazdálkodás, kertészet, hó- és síkosság-mentesítés, hó eltakarítás, lift-karbantartás, hulladékgazdálkodás és hulladékkezelés. A cégcsoport forgalma és munkatársainak száma évről évre dinamikusan növekszik. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, illetve a minőségbiztosításra, ami a rendszeres kontroll, a legkorszerűbb eszközök bevezetése, a környezetvédelem, valamint a folyamatos képzés keretében valósul meg. Látogasson el weboldalunkra, ahol részletesebb leírást talál szolgáltatásainkról, referenciáinkról.

PartnerGroup Kft.
Axis kamera távfelügyelet - Megmutatjuk a valóságot!
http://ipkamerarendszer.hu/

A legmodernebb IPkamerás rendszerekkel már otthonról vagy esetleg nyaralás közben is megnézheti térfigyelő kamerái élőképét, vagy a felvett videókat. A felvételek nem a helyszínen kerülnek tárolásra, hanem a ReVision szervereken kerülnek mentésre, így attól sem kell félni, hogy a betörő esetleg magával viszi a bizonyítékként felhasználható videóanyagot. IPkamerával megfigyelheti akár az összes ingatlanát is egyidejűleg! ipkamerarendszer.hu - Axis kamera, IPkamera, térfigyelő kamera

Axis kamera távfelügyelet - Megmutatjuk a valóságot!
Büntetőjog, szakértők, írásszakértő
http://www.irasszakerto.eu

Kézírások, aláírások, szövegezések eredetiségének vizsgálata. Végrendeleteken, szerződéseken, okiratokon szereplő aláírások, névtelen levelek be azonosítása. Lehetőség van előzetes szakértői vélemény készítésére és előzetes konzultációra is.

Büntetőjog, szakértők, írásszakértő
Heves Megyei Büntetés - végrehajtási Intézet
http://www.hmbvi.t-online.hu/index.html

A Heves Megyei Büntetés - végrehajtási Intézet fennállása óta többször nevet változtatott.

Heves Megyei Büntetés - végrehajtási Intézet
Büntetés - végrehajtási Intézmények
http://www.bvop.hu/?mid=4&lang=hu

A térképen a magyarországi Büntetés-végrehajtási Intézmények érhetők el.

Büntetés - végrehajtási Intézmények
Állampusztai Intézet
http://www.hartaportal.hu/page.php?59

Az Állampusztai Országos Büntetés - végrehajtási Intézet története és történelmi előzményei.

Állampusztai Intézet
Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézete (Tököl)
http://hu.wikipedia.org/wiki/Fiatalkorúak_Büntetés-végrehajtási_Intézete_(Tököl)

A tököli börtönben a fiatalkorú bűnelkövetőket tartják fogva.

Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézete (Tököl)
Váci Fegyház és Börtön
http://invitelweb.hu/bvvac/index.html

A Váci Fegyház és Börtön múltja és jelene. Fontos tudnivalók és információk a börtön életéről.

Váci Fegyház és Börtön
Budapesti Fegyház és Börtön
http://bv.gov.hu/budapesti

A Budapesti Fegyház és Börtön Magyarország egyik patinás börtöne.

Budapesti Fegyház és Börtön
Csillagbörtön
http://www.csillagborton.hu/

A 126 éves Szegedi Fegyház és Börtönben inkább a súlyos bűncselekményekért elítélteket tartják fogva.

Csillagbörtön
Lukács és Séllei ügyvédi iroda
http://www.orvosper.hu

A Lukács és Séllei orvosi műhibaper ügyvédei immáron 30 éve sikeresen látnak el jogi tevékenységet. Irodánk az utóbbi években igen nagy gyakorlatot szerzett az orvosi mûhibák területén. Ügyvédeink folyamatos kapcsolatban állnak orvos csapatunkkal, ezáltal ügyvédeink nem csak egy szakvéleményre támaszkodva közelítik meg a műhiba pereket.

Lukács és Séllei ügyvédi iroda
Bűnügy - Belföld Magazin
http://belfold.jjsoft.hu/index_rss.php?pg=search&pid=magyarbunugy

A Belföld Magazinban Magyarországon történt bűncselekményekről olvashatunk.

Bűnügy - Belföld Magazin
Aktuális bűnügyi hírek
http://napiaszonline.hu/bunugy

Aktuális naprakész rendőrségi és bűnügyi hírek, kék hírek.

Aktuális bűnügyi hírek
Baleseti hírek
http://cimkezes.origo.hu/cimkek/baleset/index.html?tag=baleset

Az Origo közlekedési balesetekkel foglalkozó friss és régi hírei.

Baleseti hírek
Közlekedési balesetek
http://kozlekedes.inews.hu/

Friss közlekedési balesetek és bűnügyi, rendőrségi hírek.

Közlekedési balesetek
Hírek Debrecen és Hajdú - Bihar területéről
http://www.haon.hu/hirek/baleset-bunugy

Hajdú - Bihar megye és Debrecen területén történt balesetek és bűnügyek.

Hírek Debrecen és Hajdú - Bihar területéről
Baleset - bünügy hírek
http://www.hirstart.hu/baleset_bunugy.php

Friss hírek baleset és bűnügy témában a hírstartról.

Baleset - bünügy hírek
Dr.Kovács Attila ügyvéd - Büntetőjog, munkajog
http://www.kovacsattila-ugyved.hu/

Kovács Attila ügyvédi iroda, szinte valamennyi jogi területen praktizál, de a legközelebb a büntető jog áll. Jogi képviselőként arra törekszem, hogy mindig a megfelelő megegyezés jöjjön létre. Az állami szerveknél és a magánszférában kellő tapasztalatokat szerezve önálló ügyvédi praxist indítottam.

Dr.Kovács Attila ügyvéd - Büntetőjog, munkajog
Riasztó Szerelés
http://www.riaszto-szereles.com/

DSC és Paradox riasztó rendszerek telepítése családi házakba, panel lakásokba, vagy akár irodákba is!

Riasztó Szerelés
Hirdetések
Oldal leírása
bunugy.wyw.hu: Bűnügy katalógus - bűnözés. Bűnügyi történetek, bűnmegelőzés, közlekedési bűncselekmények, szervezett bűnözés, adócsalás, rablás, hamisítás, zsarolás, erőszak, lopás, emberölés, bűncselekmények.
Gyűjteményünkben 240 válogatott bűnügy témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 240 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 13745