Top 40 legtöbb szavazattal rendelkező link > Bűnügy - wyw.hu

Tartalom:

bunugy.wyw.hu

Hori-Zone Információs és Biztonsági Iroda Kft
Hori-Zone Információs és Biztonsági Iroda Kft
http://www.hori-zone.com/

Adósságrendezés, adósságkezelés birtokvita rendezés, magánnyomozás.

www.hori-zone.com
Életmentő szigor
Életmentő szigor
http://borsa.hu/20080514/eletmento_szigor/a_szigoritott_kozlekedesi_szabalyo ...

Január elsejétől szigorították a közlekedési szabályokat, s mostantól már egy apróbb figyelmetlenség is súlyos tíz-, vagy akár százezrekbe, na meg a jogosítványunkba is kerülhet. Összeállításunkból megtudhatjátok, hogy miért és mennyire büntetnek a rend őrei.

borsa.hu
autolopasok.hu
autolopasok.hu
http://www.autolopasok.hu/?po_id=588&ty=c

autolopasok.hu : autólopás, ellopott autók, lopott autók, autó ...

www.autolopasok.hu
Védelem az autólopás ellen
Védelem az autólopás ellen
http://totalcar.hu/magazin/hifituning/lopas1

Ha megnézzük a lopási statisztikákat, akkor láthatjuk, hogy milyen autók népszerűek a tolvajok körében. Már az autó kiválasztásánál vegyük figyelembe, mit nem szeretnek a tolvajok.

totalcar.hu
Körmendi Rendészeti Szakközépiskola
Körmendi Rendészeti Szakközépiskola
http://www.rendeszkepzo-kormend.hu/

A Körmendi Rendészeti Szakközépiskola szervezésében Zalaegerszegen rendezték meg az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium országos tekebajnokságát.

www.rendeszkepzo-kormend.hu
Miskolci Rendészeti Szakközépiskola
Miskolci Rendészeti Szakközépiskola
http://www.mrszki.hu/

Örömmel üdvözlünk iskolánk honlapján és reméljük, hogy Te is hasonló érzésekkel böngészel rajta és ezután újra és újra visszatérsz hozzánk. Ehhez igyekszünk oldalainkat változatos tartalommal megtölteni és naprakészen tartani. Megtalálod itt az intézményekre jellemző és kötelezően megjelenítendő közérdekű információkat, dokumentumokat, de igyekszünk eleget tenni a csak ránk jellemző sajátos információk megjelenítésének is.

www.mrszki.hu
Deák Ferenc Továbbképző Intézet
Deák Ferenc Továbbképző Intézet
http://www.jak.ppke.hu/deak/

A felsőoktatásban az elmúlt években lezajlott átalakítás a jogász alapképzés hagyományos rendszerét érintetlenül hagyta. Következésképpen a szakosodásra, azaz a jogalkalmazás egy-egy speciális területének elmélyült ismeretét jelentő szakképesítés megszerzésére változatlanul felsőfokú szakirányú továbbképzések keretében nyílik csak lehetőség.

www.jak.ppke.hu
L.. Kalácska Lívia
L.. Kalácska Lívia
http://www.irasszakerto.com/

Az írásszakértői vizsgálat az írás készítőjének azonosítására irányul célja az eredetiség vizsgálata, vizsgálat során kiszűrhetőek a technikai és a szabad kézi hamisítások különböző formái.

www.irasszakerto.com
Balesetelemzés
Balesetelemzés
http://balesetelemzes.hu/

Balesetelemző tevékenységünket az új fejlesztésű VirtualCrash (www.vcrash.com) program segítségével végezzük, mely gyors, látványos (3D), interaktív, szakmailag elfogadott.

balesetelemzes.hu
Magyar Ügyvéd Portál
Magyar Ügyvéd Portál
http://www.ugyved.net/

Ügyvédi névjegyzék, jogi állásbörze, tulajdoni lap rendelés, földhivatalok, céginformáció.

www.ugyved.net
Dr. Benedek Csaba ügyvéd
Dr. Benedek Csaba ügyvéd
http://www.drbenedek.hu/

A weboldal a Magyar Ügyvédi Kamara Elnöksége által kiadott, az ügyvédi honlap tartalmáról szóló 2/2001. (IX. 3.) számú állásfoglalás figyelembevételével készült.

www.drbenedek.hu
Hess System Vagyonvédelem
Hess System Vagyonvédelem
http://www.hess.hu/m01.html

A "Hess System" név hitvallásunk szerint olyan újfajta "rendszert" jelent, amely minőségileg különbözik a megszokottól. A kivitelezés gondossága és az egyedi műszaki eljárások biztosítják, hogy a berendezés hosszútávon megbízhatóan működjön.

www.hess.hu
A jóltevő zsebtolvaj
A jóltevő zsebtolvaj
http://www.huszadikszazad.hu/index.php?apps=cikk&cikk=11473&rovat=3

Karácsony van! A szeretet ünnepét ünnepli mindenki. Ezekben a gyülölettől és vérontástól átszántott sötét időkben mintha még lángolóbban, fényesebben gyulnának ki a karácsonyfa gyertyái...

www.huszadikszazad.hu
Jogtanácsadás
Jogtanácsadás
http://www.mohos-ugyved.hu/

Kérjen jogi tanácsot életének fontos döntései előtt, saját nyugalma érdekében!Pénzt takaríthat meg!Ön tudni fogja, mikor mit tegyen, hogyan védje meg anyagi biztonságát. Mondja el problémáját, találunk rá jogi megoldást !

www.mohos-ugyved.hu
straussmetal.hu
straussmetal.hu
http://www.straussmetal.hu/

Biztonságtechnikai, tűz- és vagyon- védelmi rendszerek, spec. eszközök.

www.straussmetal.hu
www.zsaru.hu
www.zsaru.hu
http://www.zsaru.hu/

Zsaru Rendőrségi Magazin Online. Bűnügy, baleset, körözés ...

www.zsaru.hu
shieldsecurity.hu
shieldsecurity.hu
http://www.shieldsecurity.hu/

A megbízható és biztos megoldás! Magánnyomozás, adósságkezelés.

www.shieldsecurity.hu
Intep Kft.
Intep Kft.
http://www.intep.hu/

Beléptető-, munkaidő nyilvántartó-, parkolási-, rendszám felismerő-, őrjárat ellenőr rendszerek fejlesztése, telepítése. Vásároljon közvetlenül a gyártótól! Termékeinkről, szolgáltatásainkról, árainkról, aktuális akcióinkról bővebben tájékozódhat weblapunkon.

www.intep.hu
PartnerGroup Kft.
PartnerGroup Kft.
http://www.partnergroup.hu

A PartnerGroup Kft. az alábbi területeken kíván cégek számára szolgáltatást nyújtani: biztonságtechnika, örzés-védelem, vagyonvédelem, áruvédelem, területvédelem. Ezen kívül a cég az alábbi területeken is szolgáltat: energiagazdálkodás, kertészet, hó- és síkosság-mentesítés, hó eltakarítás, lift-karbantartás, hulladékgazdálkodás és hulladékkezelés. A cégcsoport forgalma és munkatársainak száma évről évre dinamikusan növekszik. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, illetve a minőségbiztosításra, ami a rendszeres kontroll, a legkorszerűbb eszközök bevezetése, a környezetvédelem, valamint a folyamatos képzés keretében valósul meg. Látogasson el weboldalunkra, ahol részletesebb leírást talál szolgáltatásainkról, referenciáinkról.

www.partnergroup.hu
Johnny Depp lesz a whiskys rabló
Johnny Depp lesz a whiskys rabló
http://www.origo.hu/filmklub/20050202johnny.html

A 41 éves színész kelti majd életre a vásznon Ambrus Attilát, az országszerte nagy népszerűségnek örvendő bankrablót.

www.origo.hu
Súlyosbították büntetését
Súlyosbították büntetését
http://ma.hu/tart/rcikk/a/0/16305/1

Tizenhét év fegyházbüntetésre ítélte Ambrus Attilát, a whiskys néven elhíresült rablót a Legfelsőbb Bíróság csütörtökön kihirdetett másodfokú, jogerős ítéletében.

ma.hu
Előzetesben a whiskys rabló bűntársa
Előzetesben a whiskys rabló bűntársa
http://ujszo.com/online/panorama/2008/10/13/elozetesben-a-whiskys-rablo-buntarsa

A Hargita megyei rendőrség előzetes letartóztatásba helyezte a Whiskys, Ambrus Attila unokatestvérét, aki Ambrus bűntársa lehetett egyes rablásokban - írja a Népszava. A hétfői lapszámban megjelent cikk szerint a román hatóságok a múlt héten helyezték 30 napos előzetesbe Ambrus unokatestvérét.

ujszo.com
Whiskys rabló helyett vodkás rendőr
Whiskys rabló helyett vodkás rendőr
http://www.gondola.hu/cikkek/59077

Szegény Keanu Reeves! Bármilyen filmben is tűnik fel, mindig Neo marad a Mátrixból. Ezt akkor tudná csak feledtetni, ha meg tudná változtatni a fizimiskáját. De ebben a produkcióban is pont olyan hajat visel, pont úgy hordja a pont ugyanolyan napszemüveget, mint a kultikus sci-fiben.

www.gondola.hu
Elfogták a whiskys rabló társát?
Elfogták a whiskys rabló társát?
http://www.polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=31300

A Hargita megyei rendőrség csak annyit közölt, hogy egy budapesti elfogatóparancs alapján vették őrizetbe az erdélyi férfit, akit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett.

www.polgarinfo.hu
Ártándnál elfogták a whiskys rabló társát
Ártándnál elfogták a whiskys rabló társát
http://www.gondola.hu/hirek/11377

Az ártándi magyar-román határátkelőnél elfogták Antal Károly román állampolgárt, Ambrus Attila, a whiskys rabló korábbi társát, akit már évek óta köröztek. A férfi egy Romániából érkező autóbusz utasaként saját, érvényes román útlevelével kívánt Magyarországra belépni. Az elfogott embert távollétében évekkel ezelőtt két év hat hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélték Magyarországon.

www.gondola.hu
Rumi Ügyvédi Iroda, Budapest
Rumi Ügyvédi Iroda, Budapest
http://www.rumi.hu/

Budapesti székhelyű cégünk (Rumi Ügyvédi Iroda) nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező iroda, mely aktív résztvevője hazai és határainkon átívelő jogügyleteknek. Irodánk fő szolgáltatásai az ingatlanjog, cégjog, adójog, munkajog és a nemzetközi magánjogi tényállási elemet tartalmazó családi jogi és öröklési ügyek területein valósulnak meg.

www.rumi.hu
Allegroup az online csalások ellen
Allegroup az online csalások ellen
http://allegroup.pressdoc.com/26221-e-zsaruk-es-e-kereskedok-az-online-csala ...

Az allegroup.hu és a rendőrség közös együttműködése az online csalások ellen.

allegroup.pressdoc.com
Ambrus Attila ellen vallott
Ambrus Attila ellen vallott
http://www.origo.hu/itthon/20000614afegyverszakerto.html

Folytatódott Ambrus Attila pere a Fővárosi Bíróságon szerdán. A szakértő az 1998 márciusában a Heltai Jenő téri OTP kirablása során kitört lövöldözés után a helyszínen vizsgálta meg a lövedékek helyét. Vizsgálatai azt valószínűsítik, hogy Ambrus rálőtt egyik üldözőjére. Ha ez bebizonyosodik, emberölési kísérlet miatt akár életfogytiglani börtönbüntetésre is ítélhetik a Whiskyst.

www.origo.hu
Ambrus Attila
Ambrus Attila
http://hu.wikipedia.org/wiki/Ambrus_Attila

A bankrablásai során valamivel több, mint 142 millió forintot zsákmányoló Ambrus Attilára 1999-ben 17 év börtönt szabtak ki. Ebből már kilenc évet leült (2008), és a jó magaviselete miatt elképzelhető, hogy 2016 helyett már 2012-ben szabadulhat. A börtönben kerámiakészítéssel foglalkozik, és egy főiskolán kommunikációt tanul.

hu.wikipedia.org
Adócsalás
Adócsalás
http://hu.wikipedia.org/wiki/Adócsalás

Adócsalást az követi el, aki adókötelezettségének megállapítása szempontjából jelentős tényt, adatot a hatóság előtt valótlanul ad elő, vagy elhallgat. Ezzel vagy más megtévesztő magatartással az adóbevételt csökkenti.

hu.wikipedia.org
Az adócsalásról
Az adócsalásról
http://hu.shvoong.com/law-and-politics/law/criminal-law/1627852-adócsalás/

Aki az adókötelezettség megállapítása szempontjából jelentős tényre (adatra) vonatkozóan valótlan tartalmú nyilatkozatot tesz, vagy ilyen tényt (adatot) a hatóság elől elhallgat, és ezzel vagy más megtévesztő magatartással az adóbevételt csökkenti, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

hu.shvoong.com
Több revizor, új eszközök
Több revizor, új eszközök
http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/hazaihirek/20060710tobb.html

Nem éri meg adót csalni. Rendelkezni fogunk olyan új eszközökkel és jogosítványokkal, amelyekkel még jobban, hatékonyabban működhetünk - közölte a Napi Gazdaságnak adott interjúban Szikora János, az APEH elnöke.

www.origo.hu
Lakásbérlet és adócsalás a Barátok köztben
Lakásbérlet és adócsalás a Barátok köztben
http://ingatlanok.hu/hirek/20071018/ingatlangondok_a_baratok_kozt_haza_tajan

Érdemes letisztázni néhány kérdést a Barátok közt legutóbbi részében felmerült lakásbérleti anomáliak kapcsán, hátha ezzel a való világban is tudjuk segíteni olvasóinkat. Miért ne költözhetne bérelt lakásba Imi és Sára szerződés nélkül? Miért baj, ha a tulaj nem akar adót fizetni? Érdemes lenne megfogadni Laci tanácsát? Most összes kérdését megválaszoljuk.

ingatlanok.hu
Hétmilliárdos adócsalás
Hétmilliárdos adócsalás
http://www.sg.hu/cikkek/55976/hetmilliardos_adocsalas_ket_szamitogepes_cegnel

Az APEH-feketelista élén szereplő két társaság négy év alatt összesen hétmilliárd forint adóhiányt halmozott fel. A minden jel szerint adócsalásra létrehozott cégek egyike ellen napokon belül megindul a felszámolás.

www.sg.hu
Felfüggesztett börtönbüntetést kapott
Felfüggesztett börtönbüntetést kapott
http://hvg.hu/kkv/20070503_adocsalo_borton.aspx

Négy év próbaidőre és egy év 7 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a cégvezetőt, amelyik két év alatt több mint 3,7 millió áfát sikkasztott.

hvg.hu
Az adócsalás hozza a legtöbbet
Az adócsalás hozza a legtöbbet
http://index.hu/gazdasag/magyar/adocs070517/

Az államnak okozzák a legtöbb kárt a pénzügyi bűncselekmények, így az adócsalók és csődbűntettek elkövetői. Április végéig csak adócsalást mintegy 6 milliárd forint értékben tártak fel a vám- és pénzügyőrség nyomozói. Az elkövetési értéknek azonban csak a tizedét tudták lefoglalni.

index.hu
Áfacsaló pénzhamisító
Áfacsaló pénzhamisító
http://adozona.hu/aktualis/20081205_afacsalo_penzhamisitok_fiktiv_szamla.aspx

Lelepleztek egy bűnözői csoportot, amely fiktív számlákat állított ki több mint másfél milliárd forintról, és a számlák után mintegy 300 millió forint általános forgalmi adót akart visszaigényelni.

adozona.hu
Adócsalás a szlovák rendszám?
Adócsalás a szlovák rendszám?
http://www.rtlhirek.hu/cikk/171177

5600 magyar autóst vizsgálnak a szlovák vámosok, hogy legálisan vagy csak adócsalás miatt járnak szlovák rendszámmal. A tulajdonos cégek és magánszemélyek után a magyar vámosok kérésére nyomoznak szlovák kollégáik. A közlekedési kormánybiztos szerint nem büntetni kellene, hanem engedni az adókból.

www.rtlhirek.hu
Másfél milliárdos adócsalás
Másfél milliárdos adócsalás
http://www.gondola.hu/cikkek/62115

Magyarokból és kínaiakból álló bűnözői csoportot számolt fel a vám- és pénzügyőrség, a gyanúsítottak idén és tavaly összesen mintegy másfél milliárd forint ÁFA-kiesést okoztak az államháztartásnak. Nyolc ember előzetes letartóztatásba került.

www.gondola.hu
A Baumag-ügy tárgyalása
A Baumag-ügy tárgyalása
http://www.origo.hu/itthon/20070114hetfon.html

Több mint három évvel az első nyomozás megindulása után, hétfőn elkezdődik a nagy vihart kavart Baumag-ügy tárgyalása. A Baumag ingatlanszövetkezet 13 ezer károsult 32 milliárd forintjával maradt adós. A bírósági eljárás választ adhat több kérdésre is: például hibáztak-e a hatóságok, és maradt-e elegendő vagyon a tagok kártalanításához.

www.origo.hu
Hori-Zone Információs és Biztonsági Iroda Kft
Hori-Zone Információs és Biztonsági Iroda Kft
http://www.hori-zone.com/

Adósságrendezés, adósságkezelés birtokvita rendezés, magánnyomozás.

www.hori-zone.com
Életmentő szigor
Életmentő szigor
http://borsa.hu/20080514/eletmento_szigor/a_szigoritott_kozlekedesi_szabalyo ...

Január elsejétől szigorították a közlekedési szabályokat, s mostantól már egy apróbb figyelmetlenség is súlyos tíz-, vagy akár százezrekbe, na meg a jogosítványunkba is kerülhet. Összeállításunkból megtudhatjátok, hogy miért és mennyire büntetnek a rend őrei.

borsa.hu
autolopasok.hu
autolopasok.hu
http://www.autolopasok.hu/?po_id=588&ty=c

autolopasok.hu : autólopás, ellopott autók, lopott autók, autó ...

www.autolopasok.hu
Védelem az autólopás ellen
Védelem az autólopás ellen
http://totalcar.hu/magazin/hifituning/lopas1

Ha megnézzük a lopási statisztikákat, akkor láthatjuk, hogy milyen autók népszerűek a tolvajok körében. Már az autó kiválasztásánál vegyük figyelembe, mit nem szeretnek a tolvajok.

totalcar.hu
Körmendi Rendészeti Szakközépiskola
Körmendi Rendészeti Szakközépiskola
http://www.rendeszkepzo-kormend.hu/

A Körmendi Rendészeti Szakközépiskola szervezésében Zalaegerszegen rendezték meg az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium országos tekebajnokságát.

www.rendeszkepzo-kormend.hu
Miskolci Rendészeti Szakközépiskola
Miskolci Rendészeti Szakközépiskola
http://www.mrszki.hu/

Örömmel üdvözlünk iskolánk honlapján és reméljük, hogy Te is hasonló érzésekkel böngészel rajta és ezután újra és újra visszatérsz hozzánk. Ehhez igyekszünk oldalainkat változatos tartalommal megtölteni és naprakészen tartani. Megtalálod itt az intézményekre jellemző és kötelezően megjelenítendő közérdekű információkat, dokumentumokat, de igyekszünk eleget tenni a csak ránk jellemző sajátos információk megjelenítésének is.

www.mrszki.hu
Deák Ferenc Továbbképző Intézet
Deák Ferenc Továbbképző Intézet
http://www.jak.ppke.hu/deak/

A felsőoktatásban az elmúlt években lezajlott átalakítás a jogász alapképzés hagyományos rendszerét érintetlenül hagyta. Következésképpen a szakosodásra, azaz a jogalkalmazás egy-egy speciális területének elmélyült ismeretét jelentő szakképesítés megszerzésére változatlanul felsőfokú szakirányú továbbképzések keretében nyílik csak lehetőség.

www.jak.ppke.hu
L.. Kalácska Lívia
L.. Kalácska Lívia
http://www.irasszakerto.com/

Az írásszakértői vizsgálat az írás készítőjének azonosítására irányul célja az eredetiség vizsgálata, vizsgálat során kiszűrhetőek a technikai és a szabad kézi hamisítások különböző formái.

www.irasszakerto.com
Balesetelemzés
Balesetelemzés
http://balesetelemzes.hu/

Balesetelemző tevékenységünket az új fejlesztésű VirtualCrash (www.vcrash.com) program segítségével végezzük, mely gyors, látványos (3D), interaktív, szakmailag elfogadott.

balesetelemzes.hu
Magyar Ügyvéd Portál
Magyar Ügyvéd Portál
http://www.ugyved.net/

Ügyvédi névjegyzék, jogi állásbörze, tulajdoni lap rendelés, földhivatalok, céginformáció.

www.ugyved.net
Dr. Benedek Csaba ügyvéd
Dr. Benedek Csaba ügyvéd
http://www.drbenedek.hu/

A weboldal a Magyar Ügyvédi Kamara Elnöksége által kiadott, az ügyvédi honlap tartalmáról szóló 2/2001. (IX. 3.) számú állásfoglalás figyelembevételével készült.

www.drbenedek.hu
Hess System Vagyonvédelem
Hess System Vagyonvédelem
http://www.hess.hu/m01.html

A "Hess System" név hitvallásunk szerint olyan újfajta "rendszert" jelent, amely minőségileg különbözik a megszokottól. A kivitelezés gondossága és az egyedi műszaki eljárások biztosítják, hogy a berendezés hosszútávon megbízhatóan működjön.

www.hess.hu
A jóltevő zsebtolvaj
A jóltevő zsebtolvaj
http://www.huszadikszazad.hu/index.php?apps=cikk&cikk=11473&rovat=3

Karácsony van! A szeretet ünnepét ünnepli mindenki. Ezekben a gyülölettől és vérontástól átszántott sötét időkben mintha még lángolóbban, fényesebben gyulnának ki a karácsonyfa gyertyái...

www.huszadikszazad.hu
Jogtanácsadás
Jogtanácsadás
http://www.mohos-ugyved.hu/

Kérjen jogi tanácsot életének fontos döntései előtt, saját nyugalma érdekében!Pénzt takaríthat meg!Ön tudni fogja, mikor mit tegyen, hogyan védje meg anyagi biztonságát. Mondja el problémáját, találunk rá jogi megoldást !

www.mohos-ugyved.hu
straussmetal.hu
straussmetal.hu
http://www.straussmetal.hu/

Biztonságtechnikai, tűz- és vagyon- védelmi rendszerek, spec. eszközök.

www.straussmetal.hu
www.zsaru.hu
www.zsaru.hu
http://www.zsaru.hu/

Zsaru Rendőrségi Magazin Online. Bűnügy, baleset, körözés ...

www.zsaru.hu
shieldsecurity.hu
shieldsecurity.hu
http://www.shieldsecurity.hu/

A megbízható és biztos megoldás! Magánnyomozás, adósságkezelés.

www.shieldsecurity.hu
Intep Kft.
Intep Kft.
http://www.intep.hu/

Beléptető-, munkaidő nyilvántartó-, parkolási-, rendszám felismerő-, őrjárat ellenőr rendszerek fejlesztése, telepítése. Vásároljon közvetlenül a gyártótól! Termékeinkről, szolgáltatásainkról, árainkról, aktuális akcióinkról bővebben tájékozódhat weblapunkon.

www.intep.hu
PartnerGroup Kft.
PartnerGroup Kft.
http://www.partnergroup.hu

A PartnerGroup Kft. az alábbi területeken kíván cégek számára szolgáltatást nyújtani: biztonságtechnika, örzés-védelem, vagyonvédelem, áruvédelem, területvédelem. Ezen kívül a cég az alábbi területeken is szolgáltat: energiagazdálkodás, kertészet, hó- és síkosság-mentesítés, hó eltakarítás, lift-karbantartás, hulladékgazdálkodás és hulladékkezelés. A cégcsoport forgalma és munkatársainak száma évről évre dinamikusan növekszik. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, illetve a minőségbiztosításra, ami a rendszeres kontroll, a legkorszerűbb eszközök bevezetése, a környezetvédelem, valamint a folyamatos képzés keretében valósul meg. Látogasson el weboldalunkra, ahol részletesebb leírást talál szolgáltatásainkról, referenciáinkról.

www.partnergroup.hu
Johnny Depp lesz a whiskys rabló
Johnny Depp lesz a whiskys rabló
http://www.origo.hu/filmklub/20050202johnny.html

A 41 éves színész kelti majd életre a vásznon Ambrus Attilát, az országszerte nagy népszerűségnek örvendő bankrablót.

www.origo.hu
Súlyosbították büntetését
Súlyosbították büntetését
http://ma.hu/tart/rcikk/a/0/16305/1

Tizenhét év fegyházbüntetésre ítélte Ambrus Attilát, a whiskys néven elhíresült rablót a Legfelsőbb Bíróság csütörtökön kihirdetett másodfokú, jogerős ítéletében.

ma.hu
Előzetesben a whiskys rabló bűntársa
Előzetesben a whiskys rabló bűntársa
http://ujszo.com/online/panorama/2008/10/13/elozetesben-a-whiskys-rablo-buntarsa

A Hargita megyei rendőrség előzetes letartóztatásba helyezte a Whiskys, Ambrus Attila unokatestvérét, aki Ambrus bűntársa lehetett egyes rablásokban - írja a Népszava. A hétfői lapszámban megjelent cikk szerint a román hatóságok a múlt héten helyezték 30 napos előzetesbe Ambrus unokatestvérét.

ujszo.com
Whiskys rabló helyett vodkás rendőr
Whiskys rabló helyett vodkás rendőr
http://www.gondola.hu/cikkek/59077

Szegény Keanu Reeves! Bármilyen filmben is tűnik fel, mindig Neo marad a Mátrixból. Ezt akkor tudná csak feledtetni, ha meg tudná változtatni a fizimiskáját. De ebben a produkcióban is pont olyan hajat visel, pont úgy hordja a pont ugyanolyan napszemüveget, mint a kultikus sci-fiben.

www.gondola.hu
Elfogták a whiskys rabló társát?
Elfogták a whiskys rabló társát?
http://www.polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=31300

A Hargita megyei rendőrség csak annyit közölt, hogy egy budapesti elfogatóparancs alapján vették őrizetbe az erdélyi férfit, akit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett.

www.polgarinfo.hu
Ártándnál elfogták a whiskys rabló társát
Ártándnál elfogták a whiskys rabló társát
http://www.gondola.hu/hirek/11377

Az ártándi magyar-román határátkelőnél elfogták Antal Károly román állampolgárt, Ambrus Attila, a whiskys rabló korábbi társát, akit már évek óta köröztek. A férfi egy Romániából érkező autóbusz utasaként saját, érvényes román útlevelével kívánt Magyarországra belépni. Az elfogott embert távollétében évekkel ezelőtt két év hat hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélték Magyarországon.

www.gondola.hu
Rumi Ügyvédi Iroda, Budapest
Rumi Ügyvédi Iroda, Budapest
http://www.rumi.hu/

Budapesti székhelyű cégünk (Rumi Ügyvédi Iroda) nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező iroda, mely aktív résztvevője hazai és határainkon átívelő jogügyleteknek. Irodánk fő szolgáltatásai az ingatlanjog, cégjog, adójog, munkajog és a nemzetközi magánjogi tényállási elemet tartalmazó családi jogi és öröklési ügyek területein valósulnak meg.

www.rumi.hu
Allegroup az online csalások ellen
Allegroup az online csalások ellen
http://allegroup.pressdoc.com/26221-e-zsaruk-es-e-kereskedok-az-online-csala ...

Az allegroup.hu és a rendőrség közös együttműködése az online csalások ellen.

allegroup.pressdoc.com
Ambrus Attila ellen vallott
Ambrus Attila ellen vallott
http://www.origo.hu/itthon/20000614afegyverszakerto.html

Folytatódott Ambrus Attila pere a Fővárosi Bíróságon szerdán. A szakértő az 1998 márciusában a Heltai Jenő téri OTP kirablása során kitört lövöldözés után a helyszínen vizsgálta meg a lövedékek helyét. Vizsgálatai azt valószínűsítik, hogy Ambrus rálőtt egyik üldözőjére. Ha ez bebizonyosodik, emberölési kísérlet miatt akár életfogytiglani börtönbüntetésre is ítélhetik a Whiskyst.

www.origo.hu
Ambrus Attila
Ambrus Attila
http://hu.wikipedia.org/wiki/Ambrus_Attila

A bankrablásai során valamivel több, mint 142 millió forintot zsákmányoló Ambrus Attilára 1999-ben 17 év börtönt szabtak ki. Ebből már kilenc évet leült (2008), és a jó magaviselete miatt elképzelhető, hogy 2016 helyett már 2012-ben szabadulhat. A börtönben kerámiakészítéssel foglalkozik, és egy főiskolán kommunikációt tanul.

hu.wikipedia.org
Adócsalás
Adócsalás
http://hu.wikipedia.org/wiki/Adócsalás

Adócsalást az követi el, aki adókötelezettségének megállapítása szempontjából jelentős tényt, adatot a hatóság előtt valótlanul ad elő, vagy elhallgat. Ezzel vagy más megtévesztő magatartással az adóbevételt csökkenti.

hu.wikipedia.org
Az adócsalásról
Az adócsalásról
http://hu.shvoong.com/law-and-politics/law/criminal-law/1627852-adócsalás/

Aki az adókötelezettség megállapítása szempontjából jelentős tényre (adatra) vonatkozóan valótlan tartalmú nyilatkozatot tesz, vagy ilyen tényt (adatot) a hatóság elől elhallgat, és ezzel vagy más megtévesztő magatartással az adóbevételt csökkenti, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

hu.shvoong.com
Több revizor, új eszközök
Több revizor, új eszközök
http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/hazaihirek/20060710tobb.html

Nem éri meg adót csalni. Rendelkezni fogunk olyan új eszközökkel és jogosítványokkal, amelyekkel még jobban, hatékonyabban működhetünk - közölte a Napi Gazdaságnak adott interjúban Szikora János, az APEH elnöke.

www.origo.hu
Lakásbérlet és adócsalás a Barátok köztben
Lakásbérlet és adócsalás a Barátok köztben
http://ingatlanok.hu/hirek/20071018/ingatlangondok_a_baratok_kozt_haza_tajan

Érdemes letisztázni néhány kérdést a Barátok közt legutóbbi részében felmerült lakásbérleti anomáliak kapcsán, hátha ezzel a való világban is tudjuk segíteni olvasóinkat. Miért ne költözhetne bérelt lakásba Imi és Sára szerződés nélkül? Miért baj, ha a tulaj nem akar adót fizetni? Érdemes lenne megfogadni Laci tanácsát? Most összes kérdését megválaszoljuk.

ingatlanok.hu
Hétmilliárdos adócsalás
Hétmilliárdos adócsalás
http://www.sg.hu/cikkek/55976/hetmilliardos_adocsalas_ket_szamitogepes_cegnel

Az APEH-feketelista élén szereplő két társaság négy év alatt összesen hétmilliárd forint adóhiányt halmozott fel. A minden jel szerint adócsalásra létrehozott cégek egyike ellen napokon belül megindul a felszámolás.

www.sg.hu
Felfüggesztett börtönbüntetést kapott
Felfüggesztett börtönbüntetést kapott
http://hvg.hu/kkv/20070503_adocsalo_borton.aspx

Négy év próbaidőre és egy év 7 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a cégvezetőt, amelyik két év alatt több mint 3,7 millió áfát sikkasztott.

hvg.hu
Az adócsalás hozza a legtöbbet
Az adócsalás hozza a legtöbbet
http://index.hu/gazdasag/magyar/adocs070517/

Az államnak okozzák a legtöbb kárt a pénzügyi bűncselekmények, így az adócsalók és csődbűntettek elkövetői. Április végéig csak adócsalást mintegy 6 milliárd forint értékben tártak fel a vám- és pénzügyőrség nyomozói. Az elkövetési értéknek azonban csak a tizedét tudták lefoglalni.

index.hu
Áfacsaló pénzhamisító
Áfacsaló pénzhamisító
http://adozona.hu/aktualis/20081205_afacsalo_penzhamisitok_fiktiv_szamla.aspx

Lelepleztek egy bűnözői csoportot, amely fiktív számlákat állított ki több mint másfél milliárd forintról, és a számlák után mintegy 300 millió forint általános forgalmi adót akart visszaigényelni.

adozona.hu
Adócsalás a szlovák rendszám?
Adócsalás a szlovák rendszám?
http://www.rtlhirek.hu/cikk/171177

5600 magyar autóst vizsgálnak a szlovák vámosok, hogy legálisan vagy csak adócsalás miatt járnak szlovák rendszámmal. A tulajdonos cégek és magánszemélyek után a magyar vámosok kérésére nyomoznak szlovák kollégáik. A közlekedési kormánybiztos szerint nem büntetni kellene, hanem engedni az adókból.

www.rtlhirek.hu
Másfél milliárdos adócsalás
Másfél milliárdos adócsalás
http://www.gondola.hu/cikkek/62115

Magyarokból és kínaiakból álló bűnözői csoportot számolt fel a vám- és pénzügyőrség, a gyanúsítottak idén és tavaly összesen mintegy másfél milliárd forint ÁFA-kiesést okoztak az államháztartásnak. Nyolc ember előzetes letartóztatásba került.

www.gondola.hu
A Baumag-ügy tárgyalása
A Baumag-ügy tárgyalása
http://www.origo.hu/itthon/20070114hetfon.html

Több mint három évvel az első nyomozás megindulása után, hétfőn elkezdődik a nagy vihart kavart Baumag-ügy tárgyalása. A Baumag ingatlanszövetkezet 13 ezer károsult 32 milliárd forintjával maradt adós. A bírósági eljárás választ adhat több kérdésre is: például hibáztak-e a hatóságok, és maradt-e elegendő vagyon a tagok kártalanításához.

www.origo.hu
Oldal leírása
bunugy.wyw.hu: Bűnügy katalógus - bűnözés. Bűnügyi történetek, bűnmegelőzés, közlekedési bűncselekmények, szervezett bűnözés, adócsalás, rablás, hamisítás, zsarolás, erőszak, lopás, emberölés, bűncselekmények.
Gyűjteményünkben 240 válogatott bűnügy témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 240 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 13733