Top 40 legtöbb szavazattal rendelkező link > Bűnügy - wyw.hu

Szponzorált linkek
Hori-Zone Információs és Biztonsági Iroda Kft
http://www.hori-zone.com/

Adósságrendezés, adósságkezelés birtokvita rendezés, magánnyomozás.

Hori-Zone Információs és Biztonsági Iroda Kft
Életmentő szigor
http://borsa.hu/20080514/eletmento_szigor/a_szigoritott_kozlekedesi_szabalyo ...

Január elsejétől szigorították a közlekedési szabályokat, s mostantól már egy apróbb figyelmetlenség is súlyos tíz-, vagy akár százezrekbe, na meg a jogosítványunkba is kerülhet. Összeállításunkból megtudhatjátok, hogy miért és mennyire büntetnek a rend őrei.

Életmentő szigor
autolopasok.hu
http://www.autolopasok.hu/?po_id=588&ty=c

autolopasok.hu : autólopás, ellopott autók, lopott autók, autó ...

autolopasok.hu
Védelem az autólopás ellen
http://totalcar.hu/magazin/hifituning/lopas1

Ha megnézzük a lopási statisztikákat, akkor láthatjuk, hogy milyen autók népszerűek a tolvajok körében. Már az autó kiválasztásánál vegyük figyelembe, mit nem szeretnek a tolvajok.

Védelem az autólopás ellen
Körmendi Rendészeti Szakközépiskola
http://www.rendeszkepzo-kormend.hu/

A Körmendi Rendészeti Szakközépiskola szervezésében Zalaegerszegen rendezték meg az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium országos tekebajnokságát.

Körmendi Rendészeti Szakközépiskola
Miskolci Rendészeti Szakközépiskola
http://www.mrszki.hu/

Örömmel üdvözlünk iskolánk honlapján és reméljük, hogy Te is hasonló érzésekkel böngészel rajta és ezután újra és újra visszatérsz hozzánk. Ehhez igyekszünk oldalainkat változatos tartalommal megtölteni és naprakészen tartani. Megtalálod itt az intézményekre jellemző és kötelezően megjelenítendő közérdekű információkat, dokumentumokat, de igyekszünk eleget tenni a csak ránk jellemző sajátos információk megjelenítésének is.

Miskolci Rendészeti Szakközépiskola
Deák Ferenc Továbbképző Intézet
http://www.jak.ppke.hu/deak/

A felsőoktatásban az elmúlt években lezajlott átalakítás a jogász alapképzés hagyományos rendszerét érintetlenül hagyta. Következésképpen a szakosodásra, azaz a jogalkalmazás egy-egy speciális területének elmélyült ismeretét jelentő szakképesítés megszerzésére változatlanul felsőfokú szakirányú továbbképzések keretében nyílik csak lehetőség.

Deák Ferenc Továbbképző Intézet
L.. Kalácska Lívia
http://www.irasszakerto.com/

Az írásszakértői vizsgálat az írás készítőjének azonosítására irányul célja az eredetiség vizsgálata, vizsgálat során kiszűrhetőek a technikai és a szabad kézi hamisítások különböző formái.

L.. Kalácska Lívia
Balesetelemzés
http://balesetelemzes.hu/

Balesetelemző tevékenységünket az új fejlesztésű VirtualCrash (www.vcrash.com) program segítségével végezzük, mely gyors, látványos (3D), interaktív, szakmailag elfogadott.

Balesetelemzés
Magyar Ügyvéd Portál
http://www.ugyved.net/

Ügyvédi névjegyzék, jogi állásbörze, tulajdoni lap rendelés, földhivatalok, céginformáció.

Magyar Ügyvéd Portál
Dr. Benedek Csaba ügyvéd
http://www.drbenedek.hu/

A weboldal a Magyar Ügyvédi Kamara Elnöksége által kiadott, az ügyvédi honlap tartalmáról szóló 2/2001. (IX. 3.) számú állásfoglalás figyelembevételével készült.

Dr. Benedek Csaba ügyvéd
Hess System Vagyonvédelem
http://www.hess.hu/m01.html

A "Hess System" név hitvallásunk szerint olyan újfajta "rendszert" jelent, amely minőségileg különbözik a megszokottól. A kivitelezés gondossága és az egyedi műszaki eljárások biztosítják, hogy a berendezés hosszútávon megbízhatóan működjön.

Hess System Vagyonvédelem
A jóltevő zsebtolvaj
http://www.huszadikszazad.hu/index.php?apps=cikk&cikk=11473&rovat=3

Karácsony van! A szeretet ünnepét ünnepli mindenki. Ezekben a gyülölettől és vérontástól átszántott sötét időkben mintha még lángolóbban, fényesebben gyulnának ki a karácsonyfa gyertyái...

A jóltevő zsebtolvaj
Jogtanácsadás
http://www.mohos-ugyved.hu/

Kérjen jogi tanácsot életének fontos döntései előtt, saját nyugalma érdekében!Pénzt takaríthat meg!Ön tudni fogja, mikor mit tegyen, hogyan védje meg anyagi biztonságát. Mondja el problémáját, találunk rá jogi megoldást !

Jogtanácsadás
straussmetal.hu
http://www.straussmetal.hu/

Biztonságtechnikai, tűz- és vagyon- védelmi rendszerek, spec. eszközök.

straussmetal.hu
www.zsaru.hu
http://www.zsaru.hu/

Zsaru Rendőrségi Magazin Online. Bűnügy, baleset, körözés ...

www.zsaru.hu
shieldsecurity.hu
http://www.shieldsecurity.hu/

A megbízható és biztos megoldás! Magánnyomozás, adósságkezelés.

shieldsecurity.hu
Intep Kft.
http://www.intep.hu/

Beléptető-, munkaidő nyilvántartó-, parkolási-, rendszám felismerő-, őrjárat ellenőr rendszerek fejlesztése, telepítése. Vásároljon közvetlenül a gyártótól! Termékeinkről, szolgáltatásainkról, árainkról, aktuális akcióinkról bővebben tájékozódhat weblapunkon.

Intep Kft.
PartnerGroup Kft.
http://www.partnergroup.hu

A PartnerGroup Kft. az alábbi területeken kíván cégek számára szolgáltatást nyújtani: biztonságtechnika, örzés-védelem, vagyonvédelem, áruvédelem, területvédelem. Ezen kívül a cég az alábbi területeken is szolgáltat: energiagazdálkodás, kertészet, hó- és síkosság-mentesítés, hó eltakarítás, lift-karbantartás, hulladékgazdálkodás és hulladékkezelés. A cégcsoport forgalma és munkatársainak száma évről évre dinamikusan növekszik. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, illetve a minőségbiztosításra, ami a rendszeres kontroll, a legkorszerűbb eszközök bevezetése, a környezetvédelem, valamint a folyamatos képzés keretében valósul meg. Látogasson el weboldalunkra, ahol részletesebb leírást talál szolgáltatásainkról, referenciáinkról.

PartnerGroup Kft.
Johnny Depp lesz a whiskys rabló
http://www.origo.hu/filmklub/20050202johnny.html

A 41 éves színész kelti majd életre a vásznon Ambrus Attilát, az országszerte nagy népszerűségnek örvendő bankrablót.

Johnny Depp lesz a whiskys rabló
Súlyosbították büntetését
http://ma.hu/tart/rcikk/a/0/16305/1

Tizenhét év fegyházbüntetésre ítélte Ambrus Attilát, a whiskys néven elhíresült rablót a Legfelsőbb Bíróság csütörtökön kihirdetett másodfokú, jogerős ítéletében.

Súlyosbították büntetését
Előzetesben a whiskys rabló bűntársa
http://ujszo.com/online/panorama/2008/10/13/elozetesben-a-whiskys-rablo-buntarsa

A Hargita megyei rendőrség előzetes letartóztatásba helyezte a Whiskys, Ambrus Attila unokatestvérét, aki Ambrus bűntársa lehetett egyes rablásokban - írja a Népszava. A hétfői lapszámban megjelent cikk szerint a román hatóságok a múlt héten helyezték 30 napos előzetesbe Ambrus unokatestvérét.

Előzetesben a whiskys rabló bűntársa
Whiskys rabló helyett vodkás rendőr
http://www.gondola.hu/cikkek/59077

Szegény Keanu Reeves! Bármilyen filmben is tűnik fel, mindig Neo marad a Mátrixból. Ezt akkor tudná csak feledtetni, ha meg tudná változtatni a fizimiskáját. De ebben a produkcióban is pont olyan hajat visel, pont úgy hordja a pont ugyanolyan napszemüveget, mint a kultikus sci-fiben.

Whiskys rabló helyett vodkás rendőr
Elfogták a whiskys rabló társát?
http://www.polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=31300

A Hargita megyei rendőrség csak annyit közölt, hogy egy budapesti elfogatóparancs alapján vették őrizetbe az erdélyi férfit, akit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett.

Elfogták a whiskys rabló társát?
Ártándnál elfogták a whiskys rabló társát
http://www.gondola.hu/hirek/11377

Az ártándi magyar-román határátkelőnél elfogták Antal Károly román állampolgárt, Ambrus Attila, a whiskys rabló korábbi társát, akit már évek óta köröztek. A férfi egy Romániából érkező autóbusz utasaként saját, érvényes román útlevelével kívánt Magyarországra belépni. Az elfogott embert távollétében évekkel ezelőtt két év hat hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélték Magyarországon.

Ártándnál elfogták a whiskys rabló társát
Rumi Ügyvédi Iroda, Budapest
http://www.rumi.hu/

Budapesti székhelyű cégünk (Rumi Ügyvédi Iroda) nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező iroda, mely aktív résztvevője hazai és határainkon átívelő jogügyleteknek. Irodánk fő szolgáltatásai az ingatlanjog, cégjog, adójog, munkajog és a nemzetközi magánjogi tényállási elemet tartalmazó családi jogi és öröklési ügyek területein valósulnak meg.

Rumi Ügyvédi Iroda, Budapest
Allegroup az online csalások ellen
http://allegroup.pressdoc.com/26221-e-zsaruk-es-e-kereskedok-az-online-csala ...

Az allegroup.hu és a rendőrség közös együttműködése az online csalások ellen.

Allegroup az online csalások ellen
Ambrus Attila ellen vallott
http://www.origo.hu/itthon/20000614afegyverszakerto.html

Folytatódott Ambrus Attila pere a Fővárosi Bíróságon szerdán. A szakértő az 1998 márciusában a Heltai Jenő téri OTP kirablása során kitört lövöldözés után a helyszínen vizsgálta meg a lövedékek helyét. Vizsgálatai azt valószínűsítik, hogy Ambrus rálőtt egyik üldözőjére. Ha ez bebizonyosodik, emberölési kísérlet miatt akár életfogytiglani börtönbüntetésre is ítélhetik a Whiskyst.

Ambrus Attila ellen vallott
Ambrus Attila
http://hu.wikipedia.org/wiki/Ambrus_Attila

A bankrablásai során valamivel több, mint 142 millió forintot zsákmányoló Ambrus Attilára 1999-ben 17 év börtönt szabtak ki. Ebből már kilenc évet leült (2008), és a jó magaviselete miatt elképzelhető, hogy 2016 helyett már 2012-ben szabadulhat. A börtönben kerámiakészítéssel foglalkozik, és egy főiskolán kommunikációt tanul.

Ambrus Attila
Adócsalás
http://hu.wikipedia.org/wiki/Adócsalás

Adócsalást az követi el, aki adókötelezettségének megállapítása szempontjából jelentős tényt, adatot a hatóság előtt valótlanul ad elő, vagy elhallgat. Ezzel vagy más megtévesztő magatartással az adóbevételt csökkenti.

Adócsalás
Az adócsalásról
http://hu.shvoong.com/law-and-politics/law/criminal-law/1627852-adócsalás/

Aki az adókötelezettség megállapítása szempontjából jelentős tényre (adatra) vonatkozóan valótlan tartalmú nyilatkozatot tesz, vagy ilyen tényt (adatot) a hatóság elől elhallgat, és ezzel vagy más megtévesztő magatartással az adóbevételt csökkenti, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

Az adócsalásról
Több revizor, új eszközök
http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/hazaihirek/20060710tobb.html

Nem éri meg adót csalni. Rendelkezni fogunk olyan új eszközökkel és jogosítványokkal, amelyekkel még jobban, hatékonyabban működhetünk - közölte a Napi Gazdaságnak adott interjúban Szikora János, az APEH elnöke.

Több revizor, új eszközök
Lakásbérlet és adócsalás a Barátok köztben
http://ingatlanok.hu/hirek/20071018/ingatlangondok_a_baratok_kozt_haza_tajan

Érdemes letisztázni néhány kérdést a Barátok közt legutóbbi részében felmerült lakásbérleti anomáliak kapcsán, hátha ezzel a való világban is tudjuk segíteni olvasóinkat. Miért ne költözhetne bérelt lakásba Imi és Sára szerződés nélkül? Miért baj, ha a tulaj nem akar adót fizetni? Érdemes lenne megfogadni Laci tanácsát? Most összes kérdését megválaszoljuk.

Lakásbérlet és adócsalás a Barátok köztben
Hétmilliárdos adócsalás
http://www.sg.hu/cikkek/55976/hetmilliardos_adocsalas_ket_szamitogepes_cegnel

Az APEH-feketelista élén szereplő két társaság négy év alatt összesen hétmilliárd forint adóhiányt halmozott fel. A minden jel szerint adócsalásra létrehozott cégek egyike ellen napokon belül megindul a felszámolás.

Hétmilliárdos adócsalás
Felfüggesztett börtönbüntetést kapott
http://hvg.hu/kkv/20070503_adocsalo_borton.aspx

Négy év próbaidőre és egy év 7 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a cégvezetőt, amelyik két év alatt több mint 3,7 millió áfát sikkasztott.

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott
Az adócsalás hozza a legtöbbet
http://index.hu/gazdasag/magyar/adocs070517/

Az államnak okozzák a legtöbb kárt a pénzügyi bűncselekmények, így az adócsalók és csődbűntettek elkövetői. Április végéig csak adócsalást mintegy 6 milliárd forint értékben tártak fel a vám- és pénzügyőrség nyomozói. Az elkövetési értéknek azonban csak a tizedét tudták lefoglalni.

Az adócsalás hozza a legtöbbet
Áfacsaló pénzhamisító
http://adozona.hu/aktualis/20081205_afacsalo_penzhamisitok_fiktiv_szamla.aspx

Lelepleztek egy bűnözői csoportot, amely fiktív számlákat állított ki több mint másfél milliárd forintról, és a számlák után mintegy 300 millió forint általános forgalmi adót akart visszaigényelni.

Áfacsaló pénzhamisító
Adócsalás a szlovák rendszám?
http://www.rtlhirek.hu/cikk/171177

5600 magyar autóst vizsgálnak a szlovák vámosok, hogy legálisan vagy csak adócsalás miatt járnak szlovák rendszámmal. A tulajdonos cégek és magánszemélyek után a magyar vámosok kérésére nyomoznak szlovák kollégáik. A közlekedési kormánybiztos szerint nem büntetni kellene, hanem engedni az adókból.

Adócsalás a szlovák rendszám?
Másfél milliárdos adócsalás
http://www.gondola.hu/cikkek/62115

Magyarokból és kínaiakból álló bűnözői csoportot számolt fel a vám- és pénzügyőrség, a gyanúsítottak idén és tavaly összesen mintegy másfél milliárd forint ÁFA-kiesést okoztak az államháztartásnak. Nyolc ember előzetes letartóztatásba került.

Másfél milliárdos adócsalás
A Baumag-ügy tárgyalása
http://www.origo.hu/itthon/20070114hetfon.html

Több mint három évvel az első nyomozás megindulása után, hétfőn elkezdődik a nagy vihart kavart Baumag-ügy tárgyalása. A Baumag ingatlanszövetkezet 13 ezer károsult 32 milliárd forintjával maradt adós. A bírósági eljárás választ adhat több kérdésre is: például hibáztak-e a hatóságok, és maradt-e elegendő vagyon a tagok kártalanításához.

A Baumag-ügy tárgyalása
Hori-Zone Információs és Biztonsági Iroda Kft
http://www.hori-zone.com/

Adósságrendezés, adósságkezelés birtokvita rendezés, magánnyomozás.

Hori-Zone Információs és Biztonsági Iroda Kft
Életmentő szigor
http://borsa.hu/20080514/eletmento_szigor/a_szigoritott_kozlekedesi_szabalyo ...

Január elsejétől szigorították a közlekedési szabályokat, s mostantól már egy apróbb figyelmetlenség is súlyos tíz-, vagy akár százezrekbe, na meg a jogosítványunkba is kerülhet. Összeállításunkból megtudhatjátok, hogy miért és mennyire büntetnek a rend őrei.

Életmentő szigor
autolopasok.hu
http://www.autolopasok.hu/?po_id=588&ty=c

autolopasok.hu : autólopás, ellopott autók, lopott autók, autó ...

autolopasok.hu
Védelem az autólopás ellen
http://totalcar.hu/magazin/hifituning/lopas1

Ha megnézzük a lopási statisztikákat, akkor láthatjuk, hogy milyen autók népszerűek a tolvajok körében. Már az autó kiválasztásánál vegyük figyelembe, mit nem szeretnek a tolvajok.

Védelem az autólopás ellen
Körmendi Rendészeti Szakközépiskola
http://www.rendeszkepzo-kormend.hu/

A Körmendi Rendészeti Szakközépiskola szervezésében Zalaegerszegen rendezték meg az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium országos tekebajnokságát.

Körmendi Rendészeti Szakközépiskola
Miskolci Rendészeti Szakközépiskola
http://www.mrszki.hu/

Örömmel üdvözlünk iskolánk honlapján és reméljük, hogy Te is hasonló érzésekkel böngészel rajta és ezután újra és újra visszatérsz hozzánk. Ehhez igyekszünk oldalainkat változatos tartalommal megtölteni és naprakészen tartani. Megtalálod itt az intézményekre jellemző és kötelezően megjelenítendő közérdekű információkat, dokumentumokat, de igyekszünk eleget tenni a csak ránk jellemző sajátos információk megjelenítésének is.

Miskolci Rendészeti Szakközépiskola
Deák Ferenc Továbbképző Intézet
http://www.jak.ppke.hu/deak/

A felsőoktatásban az elmúlt években lezajlott átalakítás a jogász alapképzés hagyományos rendszerét érintetlenül hagyta. Következésképpen a szakosodásra, azaz a jogalkalmazás egy-egy speciális területének elmélyült ismeretét jelentő szakképesítés megszerzésére változatlanul felsőfokú szakirányú továbbképzések keretében nyílik csak lehetőség.

Deák Ferenc Továbbképző Intézet
L.. Kalácska Lívia
http://www.irasszakerto.com/

Az írásszakértői vizsgálat az írás készítőjének azonosítására irányul célja az eredetiség vizsgálata, vizsgálat során kiszűrhetőek a technikai és a szabad kézi hamisítások különböző formái.

L.. Kalácska Lívia
Balesetelemzés
http://balesetelemzes.hu/

Balesetelemző tevékenységünket az új fejlesztésű VirtualCrash (www.vcrash.com) program segítségével végezzük, mely gyors, látványos (3D), interaktív, szakmailag elfogadott.

Balesetelemzés
Magyar Ügyvéd Portál
http://www.ugyved.net/

Ügyvédi névjegyzék, jogi állásbörze, tulajdoni lap rendelés, földhivatalok, céginformáció.

Magyar Ügyvéd Portál
Dr. Benedek Csaba ügyvéd
http://www.drbenedek.hu/

A weboldal a Magyar Ügyvédi Kamara Elnöksége által kiadott, az ügyvédi honlap tartalmáról szóló 2/2001. (IX. 3.) számú állásfoglalás figyelembevételével készült.

Dr. Benedek Csaba ügyvéd
Hess System Vagyonvédelem
http://www.hess.hu/m01.html

A "Hess System" név hitvallásunk szerint olyan újfajta "rendszert" jelent, amely minőségileg különbözik a megszokottól. A kivitelezés gondossága és az egyedi műszaki eljárások biztosítják, hogy a berendezés hosszútávon megbízhatóan működjön.

Hess System Vagyonvédelem
A jóltevő zsebtolvaj
http://www.huszadikszazad.hu/index.php?apps=cikk&cikk=11473&rovat=3

Karácsony van! A szeretet ünnepét ünnepli mindenki. Ezekben a gyülölettől és vérontástól átszántott sötét időkben mintha még lángolóbban, fényesebben gyulnának ki a karácsonyfa gyertyái...

A jóltevő zsebtolvaj
Jogtanácsadás
http://www.mohos-ugyved.hu/

Kérjen jogi tanácsot életének fontos döntései előtt, saját nyugalma érdekében!Pénzt takaríthat meg!Ön tudni fogja, mikor mit tegyen, hogyan védje meg anyagi biztonságát. Mondja el problémáját, találunk rá jogi megoldást !

Jogtanácsadás
straussmetal.hu
http://www.straussmetal.hu/

Biztonságtechnikai, tűz- és vagyon- védelmi rendszerek, spec. eszközök.

straussmetal.hu
www.zsaru.hu
http://www.zsaru.hu/

Zsaru Rendőrségi Magazin Online. Bűnügy, baleset, körözés ...

www.zsaru.hu
shieldsecurity.hu
http://www.shieldsecurity.hu/

A megbízható és biztos megoldás! Magánnyomozás, adósságkezelés.

shieldsecurity.hu
Intep Kft.
http://www.intep.hu/

Beléptető-, munkaidő nyilvántartó-, parkolási-, rendszám felismerő-, őrjárat ellenőr rendszerek fejlesztése, telepítése. Vásároljon közvetlenül a gyártótól! Termékeinkről, szolgáltatásainkról, árainkról, aktuális akcióinkról bővebben tájékozódhat weblapunkon.

Intep Kft.
PartnerGroup Kft.
http://www.partnergroup.hu

A PartnerGroup Kft. az alábbi területeken kíván cégek számára szolgáltatást nyújtani: biztonságtechnika, örzés-védelem, vagyonvédelem, áruvédelem, területvédelem. Ezen kívül a cég az alábbi területeken is szolgáltat: energiagazdálkodás, kertészet, hó- és síkosság-mentesítés, hó eltakarítás, lift-karbantartás, hulladékgazdálkodás és hulladékkezelés. A cégcsoport forgalma és munkatársainak száma évről évre dinamikusan növekszik. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, illetve a minőségbiztosításra, ami a rendszeres kontroll, a legkorszerűbb eszközök bevezetése, a környezetvédelem, valamint a folyamatos képzés keretében valósul meg. Látogasson el weboldalunkra, ahol részletesebb leírást talál szolgáltatásainkról, referenciáinkról.

PartnerGroup Kft.
Johnny Depp lesz a whiskys rabló
http://www.origo.hu/filmklub/20050202johnny.html

A 41 éves színész kelti majd életre a vásznon Ambrus Attilát, az országszerte nagy népszerűségnek örvendő bankrablót.

Johnny Depp lesz a whiskys rabló
Súlyosbították büntetését
http://ma.hu/tart/rcikk/a/0/16305/1

Tizenhét év fegyházbüntetésre ítélte Ambrus Attilát, a whiskys néven elhíresült rablót a Legfelsőbb Bíróság csütörtökön kihirdetett másodfokú, jogerős ítéletében.

Súlyosbították büntetését
Előzetesben a whiskys rabló bűntársa
http://ujszo.com/online/panorama/2008/10/13/elozetesben-a-whiskys-rablo-buntarsa

A Hargita megyei rendőrség előzetes letartóztatásba helyezte a Whiskys, Ambrus Attila unokatestvérét, aki Ambrus bűntársa lehetett egyes rablásokban - írja a Népszava. A hétfői lapszámban megjelent cikk szerint a román hatóságok a múlt héten helyezték 30 napos előzetesbe Ambrus unokatestvérét.

Előzetesben a whiskys rabló bűntársa
Whiskys rabló helyett vodkás rendőr
http://www.gondola.hu/cikkek/59077

Szegény Keanu Reeves! Bármilyen filmben is tűnik fel, mindig Neo marad a Mátrixból. Ezt akkor tudná csak feledtetni, ha meg tudná változtatni a fizimiskáját. De ebben a produkcióban is pont olyan hajat visel, pont úgy hordja a pont ugyanolyan napszemüveget, mint a kultikus sci-fiben.

Whiskys rabló helyett vodkás rendőr
Elfogták a whiskys rabló társát?
http://www.polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=31300

A Hargita megyei rendőrség csak annyit közölt, hogy egy budapesti elfogatóparancs alapján vették őrizetbe az erdélyi férfit, akit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett.

Elfogták a whiskys rabló társát?
Ártándnál elfogták a whiskys rabló társát
http://www.gondola.hu/hirek/11377

Az ártándi magyar-román határátkelőnél elfogták Antal Károly román állampolgárt, Ambrus Attila, a whiskys rabló korábbi társát, akit már évek óta köröztek. A férfi egy Romániából érkező autóbusz utasaként saját, érvényes román útlevelével kívánt Magyarországra belépni. Az elfogott embert távollétében évekkel ezelőtt két év hat hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélték Magyarországon.

Ártándnál elfogták a whiskys rabló társát
Rumi Ügyvédi Iroda, Budapest
http://www.rumi.hu/

Budapesti székhelyű cégünk (Rumi Ügyvédi Iroda) nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező iroda, mely aktív résztvevője hazai és határainkon átívelő jogügyleteknek. Irodánk fő szolgáltatásai az ingatlanjog, cégjog, adójog, munkajog és a nemzetközi magánjogi tényállási elemet tartalmazó családi jogi és öröklési ügyek területein valósulnak meg.

Rumi Ügyvédi Iroda, Budapest
Allegroup az online csalások ellen
http://allegroup.pressdoc.com/26221-e-zsaruk-es-e-kereskedok-az-online-csala ...

Az allegroup.hu és a rendőrség közös együttműködése az online csalások ellen.

Allegroup az online csalások ellen
Ambrus Attila ellen vallott
http://www.origo.hu/itthon/20000614afegyverszakerto.html

Folytatódott Ambrus Attila pere a Fővárosi Bíróságon szerdán. A szakértő az 1998 márciusában a Heltai Jenő téri OTP kirablása során kitört lövöldözés után a helyszínen vizsgálta meg a lövedékek helyét. Vizsgálatai azt valószínűsítik, hogy Ambrus rálőtt egyik üldözőjére. Ha ez bebizonyosodik, emberölési kísérlet miatt akár életfogytiglani börtönbüntetésre is ítélhetik a Whiskyst.

Ambrus Attila ellen vallott
Ambrus Attila
http://hu.wikipedia.org/wiki/Ambrus_Attila

A bankrablásai során valamivel több, mint 142 millió forintot zsákmányoló Ambrus Attilára 1999-ben 17 év börtönt szabtak ki. Ebből már kilenc évet leült (2008), és a jó magaviselete miatt elképzelhető, hogy 2016 helyett már 2012-ben szabadulhat. A börtönben kerámiakészítéssel foglalkozik, és egy főiskolán kommunikációt tanul.

Ambrus Attila
Adócsalás
http://hu.wikipedia.org/wiki/Adócsalás

Adócsalást az követi el, aki adókötelezettségének megállapítása szempontjából jelentős tényt, adatot a hatóság előtt valótlanul ad elő, vagy elhallgat. Ezzel vagy más megtévesztő magatartással az adóbevételt csökkenti.

Adócsalás
Az adócsalásról
http://hu.shvoong.com/law-and-politics/law/criminal-law/1627852-adócsalás/

Aki az adókötelezettség megállapítása szempontjából jelentős tényre (adatra) vonatkozóan valótlan tartalmú nyilatkozatot tesz, vagy ilyen tényt (adatot) a hatóság elől elhallgat, és ezzel vagy más megtévesztő magatartással az adóbevételt csökkenti, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

Az adócsalásról
Több revizor, új eszközök
http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/hazaihirek/20060710tobb.html

Nem éri meg adót csalni. Rendelkezni fogunk olyan új eszközökkel és jogosítványokkal, amelyekkel még jobban, hatékonyabban működhetünk - közölte a Napi Gazdaságnak adott interjúban Szikora János, az APEH elnöke.

Több revizor, új eszközök
Lakásbérlet és adócsalás a Barátok köztben
http://ingatlanok.hu/hirek/20071018/ingatlangondok_a_baratok_kozt_haza_tajan

Érdemes letisztázni néhány kérdést a Barátok közt legutóbbi részében felmerült lakásbérleti anomáliak kapcsán, hátha ezzel a való világban is tudjuk segíteni olvasóinkat. Miért ne költözhetne bérelt lakásba Imi és Sára szerződés nélkül? Miért baj, ha a tulaj nem akar adót fizetni? Érdemes lenne megfogadni Laci tanácsát? Most összes kérdését megválaszoljuk.

Lakásbérlet és adócsalás a Barátok köztben
Hétmilliárdos adócsalás
http://www.sg.hu/cikkek/55976/hetmilliardos_adocsalas_ket_szamitogepes_cegnel

Az APEH-feketelista élén szereplő két társaság négy év alatt összesen hétmilliárd forint adóhiányt halmozott fel. A minden jel szerint adócsalásra létrehozott cégek egyike ellen napokon belül megindul a felszámolás.

Hétmilliárdos adócsalás
Felfüggesztett börtönbüntetést kapott
http://hvg.hu/kkv/20070503_adocsalo_borton.aspx

Négy év próbaidőre és egy év 7 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a cégvezetőt, amelyik két év alatt több mint 3,7 millió áfát sikkasztott.

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott
Az adócsalás hozza a legtöbbet
http://index.hu/gazdasag/magyar/adocs070517/

Az államnak okozzák a legtöbb kárt a pénzügyi bűncselekmények, így az adócsalók és csődbűntettek elkövetői. Április végéig csak adócsalást mintegy 6 milliárd forint értékben tártak fel a vám- és pénzügyőrség nyomozói. Az elkövetési értéknek azonban csak a tizedét tudták lefoglalni.

Az adócsalás hozza a legtöbbet
Áfacsaló pénzhamisító
http://adozona.hu/aktualis/20081205_afacsalo_penzhamisitok_fiktiv_szamla.aspx

Lelepleztek egy bűnözői csoportot, amely fiktív számlákat állított ki több mint másfél milliárd forintról, és a számlák után mintegy 300 millió forint általános forgalmi adót akart visszaigényelni.

Áfacsaló pénzhamisító
Adócsalás a szlovák rendszám?
http://www.rtlhirek.hu/cikk/171177

5600 magyar autóst vizsgálnak a szlovák vámosok, hogy legálisan vagy csak adócsalás miatt járnak szlovák rendszámmal. A tulajdonos cégek és magánszemélyek után a magyar vámosok kérésére nyomoznak szlovák kollégáik. A közlekedési kormánybiztos szerint nem büntetni kellene, hanem engedni az adókból.

Adócsalás a szlovák rendszám?
Másfél milliárdos adócsalás
http://www.gondola.hu/cikkek/62115

Magyarokból és kínaiakból álló bűnözői csoportot számolt fel a vám- és pénzügyőrség, a gyanúsítottak idén és tavaly összesen mintegy másfél milliárd forint ÁFA-kiesést okoztak az államháztartásnak. Nyolc ember előzetes letartóztatásba került.

Másfél milliárdos adócsalás
A Baumag-ügy tárgyalása
http://www.origo.hu/itthon/20070114hetfon.html

Több mint három évvel az első nyomozás megindulása után, hétfőn elkezdődik a nagy vihart kavart Baumag-ügy tárgyalása. A Baumag ingatlanszövetkezet 13 ezer károsult 32 milliárd forintjával maradt adós. A bírósági eljárás választ adhat több kérdésre is: például hibáztak-e a hatóságok, és maradt-e elegendő vagyon a tagok kártalanításához.

A Baumag-ügy tárgyalása
Hirdetések
Oldal leírása
bunugy.wyw.hu: Bűnügy katalógus - bűnözés. Bűnügyi történetek, bűnmegelőzés, közlekedési bűncselekmények, szervezett bűnözés, adócsalás, rablás, hamisítás, zsarolás, erőszak, lopás, emberölés, bűncselekmények.
Gyűjteményünkben 240 válogatott bűnügy témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 240 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 13745